Infotrafic. Cum se circulă pe principalele drumuri

Redactia -

Infotrafic. Cum se circulă pe principalele drumuri

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 15 Târgu Mureș-Turda, la kilometrul 22+200 de metri, în zona localității Hădăreni, județul Mureș, a avut loc o coliziune între două autovehicule, soldată cu rănirea ușoară a unei persoane, ce este conștientă și evaluată medical la fața locului. Traficul rutier este întrerupt pe ambele sensuri pentru aproximativ 30 de minute.

În județele aflate sub atenționare meteorologică Portocaliu și Galben, nu sunt semnalate la această oră artere rutiere restricționate ca urmare a inundațiilor ori a altor probleme cauzate de instabilitatea atmosferică din ultimele zile.

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București – Constanța A3 București – Ploiești, DN 1 Ploiești-Brașov și DN7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, traficul se desfășoară în condiții de vizibilitate bună, valori normale de circulație, fiind tronsoane cu carosabil umed.

Trafic intens se înregistrează la această oră pe sensul de intrare în Capitală al autostrăzii A1 București-Pitești, începând din loc. Bolintin Deal, dar și pe Centura Capitalei, în zona loc. Chiajna, Bragadiru și Berceni.

Astăzi și mâine, 19 și 20 iunie, în funcție de condițiile meteorologice, se vor efectua următoarele lucrării de reparații la carosabil în județul Vâlcea:

– DN 7, tronsonul kilometric 172+500 de metri – 174+870 de metri, pe raza localității Goranu, se lucrează la așternere covor asfaltic, între orele 18:00 – 06:00. Circulația rutieră se desfășoară pe 1/2 din cale, dirijată de piloți de circulație.

– DN 7A, tronsonul kilometric 53 – 54,  în afara localității Voineasa, se lucrează la tăierea arborilor periculoși pentru siguranța circulatiei, între orele 08:00 – 16:00. Circulația rutieră se inchide/deschide în reprize de maximum 20 minute, dirijată de piloți de circulație

Recomandăm conducătorilor auto să circule cu viteză adaptată condițiilor de trafic și drum, să mărească distanța de siguranță dintre autovehicule, să ruleze cu prudenţă sporită şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de mers.