Infotrafic. Restricţii pe DN1, la Băneşti

Redactia -

Infotrafic. Restricţii pe DN1, la Băneşti

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, pe timpul nopții, s-a produs un accident rutier pe DN 2A, la kilometrul 145, localitatea Hârșova, județul Constanța, în care au fost implicate un autocamion și un autoturism. Circulația rutieră a fost inițial blocată, la această oră este restricționată pe prima bandă a sensului de mers Constanța – Hârșova. În urma impactului au rezultat 2 victime, dintre care conducătorul autocamionului a decedat. Valorile de trafic sunt reduse la această oră.

La nivelul țării se circulă în condiții normale, fără probleme meteorologice, carosabilul fiind preponderent uscat, vizibilitatea bună, iar valorile de trafic în creștere la intrările în marile orașe.

Astăzi, până la ora 18:00, traficul rutier este închis pe breteaua de intrare pe Autostrada A1, la kilometrul 238, calea Sibiu – Deva, urcare din DN 1, în zona localității Șelimbăr, județul Sibiu. Circulația este deviată pe DN 1, la sensul giratoriu cu DJ 106D, de unde este dirijată către breteaua de acces pentru Autostrada A1, calea 1.

Circulația rutieră rămâne restricționată, din cauza căderilor de pietre de pe versanți, pe DN 7CC – Centura Călimănești, km. 3+150 de metri, Călimănești, jud. Vâlcea. Traficul se desfășoară pe un singur fir, alternativ, cu ajutorul semafoarelor și semnalizat cu balize și indicatoare.

De asemenea, se menține restricția de circulație și pe DN 67C (Transalpina), la kilometrul 105+200 de metri, loc. Tău Bistra, județul Alba, unde traficul se desfășoară alternativ, pe un fir, tot ca urmare a căderilor de pietre de pe versanți, fiind restricționată banda de mers de lângă versant, care este semnalizată corespunzător.

Totodată, traficul este restricționat pe DN 1, tronson kilometric 88+870 – 99+400 de metri, localitatea Bănești, județul Prahova, pentru executarea lucrărilor de reabilitare la podul peste râul Doftana. Circulația se desfășoară alternativ pe sensul Brașov – Ploiești, respectiv banda 1 pentru urcare, iar banda 2 pentru coborâre.

Iar pe Autostrada A2 București-Constanța sunt impuse restricții de circulație la kilometrul 103+338 metri, în zona localității Drajna, județul Călărași, traficul fiind oprit pe ambele sensuri pe prima bandă și pe cea de urgență, cu deviere pe cea de-a doua bandă.