Îngrozitor! Şi-a violat fiica şi a lăsat-o însărcinată

Redactia -

Un bărbat din comuna Puchenii Mari a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol şi incest

Poliţiştii Sectiei Rurale nr. 9 Puchenii Mari s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat din localitate a întreţinut relaţii sexuale cu fiica sa, împotriva voinţei acesteia.

Cercetările efectuate au stabilit că în perioada martie – aprilie 2011, suspectul a întreţinut relaţii sexuale cu fiica lui în vârstă de 18 ani, împotriva voinţei acesteia, urmare acestui fapt aceasta rămânând însărcinată. În cursul lunii martie 2011, în timp ce se afla la domiciliu sub influenţa băuturilor alcoolice, suspectul a  profitat de faptul că în locuinţă se afla doar el şi fiica lui, şi a întreţinut relaţii sexuale cu aceasta, împotriva voinţei sale.

Conform concluziilor medicol-legale, fata este însărcinată în luna a 7- a şi nu necesită îngrijiri medicale.

Bărbatul a fost reţinut aseară pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul acestei zile să fiue prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol şi incest.