Înjunghiată de bărbatul de care voia să divorţeze

Redactia -

Înjunghiată de bărbatul de care voia să divorţeze

În dimineața de 3.10.2013, în jurul orei 6.25, polițiștii au fost sesizați prin S.N.U.A.U . ”112” cu privire la faptul că pe strada Petuniei din Ploiești, o femeie a fost înjunghiată de un bărbat. La fața locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale şi Secţiei de Poliţie nr. 2 Ploiești, iar din primele verificări a rezultat că femeie agresată are 34 ani și domiciliază în comuna Albeşti-Paleologu. Aceasta fusese înjunghiată de două ori cu un cuţit, de către un bărbat care după comiterea faptei a părăsit zona.

Femeia a fost transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale, iar cercetările au fost preluate de către echipa operativă din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova.

Bărbatul suspectat de comiterea faptei a fost identificat, acesta fiind soțul persoanei vătămate. Din cercetările efectuate a rezultat că cei doi soţi se află în prezent în proces de divorţ, fiind despărţiţi în fapt de aproximativ un an, lucru care îl nemulțumește pe bărbat. La aproximativ două ore de la comiterea faptei, agresorul s-a prezentat la poliţie, recunoscând fapta comisă.

În baza probatoriului administrat, procurorul de caz a dispus reţinerea suspectului, ulterior față de acesta fiind luată măsura arestării preventive sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor calificat.