Înjunghiat în plină stradă, în Ploieşti

Redactia -

Înjunghiat în plină stradă, în Ploieşti

La data de 29.07.2013, un bărbat a anunțat telefonic Dispeceratul Secției 2 Ploiești cu privire la faptul că în timp ce se afla pe str. Cameliei, a fost înjunghiat.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au identificat apelantul, care era însoțit de un grup de tineri. Din cercetări a rezultat că în timp ce se afla pe strada respectivă, a apărut un grup de 6-7 bărbați, printre aceștia aflându-se și unul cu care reclamantul avusese un conflict în cursul aceleiași zile.

Astfel, trei dintre bărbați au început să-l lovească pe reclamant cu pumnii. și cu mânerul unui cuțit, în zona capului. Pentru a scăpa, acesta a fugit, însă a fost urmărit de cei trei bărbați, care l-au prins, împrejurare în care unul dintre ei l-a înjunghiat cu un cuţit în zona dreaptă a toracelui, după care toţi trei l-au lovit cu pumnii şi cu picioarele.

Reclamantul a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale, și a rămas internat, concluzia medicilor fiind că leziunile suferite nu i-au pus viața în pericol.

Cei trei suspecți, cu vârste cuprinse între 17 și 26 de ani, toți din comuna Găgeni, au fost identificați, față de aceștia fiind luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de zile.

În cursul acestei zile, suspecții vor fi prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, loviri sau alte violenţe şi portul fără drept al unei arme albe, în locuri publice.