Gazeta de Prahova

Interlopul Ghenosu, arestat la Londra

Național

Daniel Dimache

Ghenosu, cunoscutul interlop din Târgovişte aflat pe lista persoanelor urmărite din România a fost prins la Londra de către poliția britanică în Hertfordshire, la periferia Londrei, în data de 13 august, în jurul orei 16:30, conform Libertatea.

Acesta a fost reținut într-o sală de sport, iar acum urmează să fie prezentat instanței Westminster Magistrate Court, pentru a dispune asupra executării mandatului european de arestare și predării către România.

Ghinea Florin Nicolae, zis Ghenosu, a fugi la jumătatea lunii mai chiar în ziua în care polițiștii și procurorii DIICOT au organizat o descindere la toți membrii clanului cu același nume. 

„Am constatat că au fost peste 280 de percheziţii, soldate cu aproximativ 80 de reţineri. N-aş spune că este o activitate soldată cu eşec, însă dacă într-adevăr se dovedeşte că a existat o scurgere de informaţii, vreau să vă asigur că nu va exista o atitudine tolerantă”, afirma atunci ministrul Carmen Dan. 

Citeste mai departe

Imagini de la recuperarea cu suport aero realizata astazi pe Valea Albă, de catre salvamontistii prahoveni si elicopterul pus la dispozitie de catre Inspectoratul General pentru Aviatie si Departamentul pentru Situatii de Urgenta.Din pacate, astazi a fost situatia in care cel mai negru gand al salvamontistilor cand merg sa recupereze un decedat, devine realitate , cel in care trupul gasit sa nu fie al persoanei cautate, ci al unei alte persoane neanutate ca disparuta, cum s-a intamplat si acum, ca in multe alte situatii. Actele gasite asupra victimei ne confirma ca aceasta nu este persoana anuntata ca disparuta acum 2 saptamani, fiind vorba de o persoana cu un al nume, domiciliata in Giurgiu. Continua cautarile, continua consumul de resurse umane si materiale, continua expunerea la risc, dar , noi nu putem spune "NU", noi nu putem spune "NU se poate" !

Publicată de Salvamont Romania - Dispeceratul National Salvamont pe Duminică, 17 martie 2019
Fără categorie
Statistici T5
Inline
Inline