Intersecţia din Ploieşti din care au dispărut semafoarele, un pericol pentru şoferi

Mihai Ciobanu -

Intersecţia din Ploieşti din care au dispărut semafoarele, un pericol pentru şoferi

Un ploieştean a scris pe platforma domnuleprimar.ro o sesizare legată de faptul că, deşi circulaţia s-a reluat în zonă de mai bine de o jumătate de an, intersecţia C.D.Gherea cu Ştefan Greceanu, una dintre cele mai aglomerate şi periculoase intersecţii din zona centrală, nu a fost nici până acum semaforizată. Iată ce scrie ploieşteanul:

„Intersectia C.D. GHEREA-STEFAN GRECEANU-NEAGOE BASARAB a fost semaforizata dintotdeauna, semaforizarea a fost desfiintata la lucrarile pentru linia de tramvai, dar la peste 6 luni de la terminarea lucrarilor si 3 luni de cand circula tramvaiul, intersectia este tot nesefamorizata, iar circulatia in zona este infernala ! Ce se asteapta, producerea mai intai a unor accidente, pentru a se repune in functiune semafoarele ? Repet faptul ca este o intersectie de mare circulatie, cum se poate renunta la semafoare ?
2. Strada Basarabilor a fost o strada cu SENS UNIC, dar a devenit cu circulatie in ambele sensuri cand a fost blocata strada Stefan Greceanu. Dar strada Stefan Greceanu este redata circulatiei normale de peste 6 luni, iar str. Basarabilor a ramas cu circualtie in ambele sensuri, desi acest lucru incurca foarte mult. Care este motivul ? Poate doar aplicarea de amenzi de catre SGU, care vaneaza soferii care parcheaza (vrand-nevrand) mai mult pe trotuar decat pe carosabil, dar se trezesc cu rotile blocate ! Este adevarat ca circulatia este ingreunata de masinile parcate / stationate temporar, dar nu ar mai fi daca s-ar reveni la statutul de sens unic! Va rog sa faceti ceva, sa trimiteti oamenii primariei pe teren, sa verifice cele semnalate si sa dispuneti indreptarea lucrurilor !”