Intervenţie a jandarmilor pentru a ajuta o mamă cu un bebeluş de 6 luni, în Masivul Bucegi

Mihai Ciobanu -

Intervenţie a jandarmilor pentru a ajuta o mamă cu un bebeluş de 6 luni, în Masivul Bucegi

O mamă cu un copil în vârstă de 6 luni, aflată în dificultate în Masivul Bucegi a fost sprijinită de jandarmii montani.

Astăzi, 30 iulie a.c., în urma unui apel telefonic prin S.N.U.A.U. 112, jandarmii montani de la Postul Zănoaga, au intervenit pentru sprijinirea unei mame al cărei copil, în vârstă de 6 luni prezenta reacții alergice în urma administrării unui medicament.

Tânăra mamă, în vârstă de 31 de ani, aflată la domiciliul părinților în zona Padina i-a administrat copilului un sirop antibiotic pentru tratarea unei afecțiuni abdominale, iar la scurt timp micuțul a început să prezinte reacții alergice, moment în care mama acestuia a intrat în panică și a solicitat sprijin.

Jandarmii montani au intervenit în zonă si i-au transportat în condiții de siguranță până în zona Dichiu, de unde acestia au fost preluati de o ambulanță și conduși la Spitalul Municipal Sinaia pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

***

Turiștii aflați în dificultate în zona Masivului Montan Bucegi pot apela cu încredere numărul unic de urgență ‘112’ sau numerele de telefon 0749.034639/ 0749.058037 pentru a solicita sprijinul imediat al jandarmilor montani.

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAȚII PUBLICE ȘI CU PUBLICUL AL I.J.J. DÂMBOVIȚA