Intervenţie a pompierilor după ce un autoturism a luat foc pe DN1, la Puchenii Mari

Redactia -

Intervenţie a pompierilor după ce un autoturism a luat foc pe DN1, la Puchenii Mari

Miercuri, în jurul orei 19.24, în urma unui apel primit prin sistemul unic 112, Detașamentul 2 de Pompieri Ploiești a fost mobilizat în comuna Puchenii Mari, pe DN1, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism. Forțele de intervenție au acționat cu o autospecială de lucru cu apă și spumă pentru stingerea incendiului, operațiunea de stingere fiind finalizată în jurul orei 20.02.

Ca urmare a producerii evenimentului, provocat cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit electric, respectiv un cablu electric defect neizolat corespunzător sau cu izolația deteriorată ca urmare a unei acțiuni mecanice ori fizice, a ars autoturismul în proporție de 70%.

Miercuri, 7 decembrie a.c., în jurul orei 20.02, un apelant al numărului unic 112 solicita intervenția echipajelor specializate în localitatea Poiana Câmpina pe strada Măgurii, pentru asigurarea zonei ca urmare a acroșării unei conducte de alimentare cu gaz de către un autoturism.

Pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Câmpina au intervenit pentru crearea unui perimetru de siguranță, dispersarea norului de gaz și evacuarea persoanelor din apropiere pe o distanță de aproximativ 50 mp.

foto ilustrativ