Între două zile cu meciuri-test, petroliştii au făcut antrenamente şi au renunţat la doi jucători aflaţi în probe

Redactia -

Între două zile cu  meciuri-test, petroliştii au făcut antrenamente şi au renunţat la doi jucători aflaţi în probe

A doua zi, dimineaţă, după succesul din meciul cu MFK Kosice, Cosmin Contra şi colaboratorii săi au condus o şedinţă de pregătire mai uşoara cu jucătorii care au evoluat circa 70 de minute şi alta –  mai intensă cu restul efectivului. A revenit la program normal şi Hamza Younes (foto, primul din stânga, alături de Renan da Silva şi Jeremy Bokila; www.fcpetrolul.ro), menajat cu slovacii din cauza unei accidentări. Ceilalţi doi indisponibili, Damien Boudjemaa şi FlorenDamien_Boudjemaa_si_dr_Claudiu_Stamatescu_Belek_12.II.2013_fcpetrolul.rot Sauvadet, au făcut antrenament separat, primul – cu dr. Claudiu Stamatescu (foto dreapta) – la piscină, iar al doilea, la marginea terenului, cu noul preparator fizic spaniol Igancio „Nacho” Martinez (foto stânga, jos).

Florent_Sauvadet_si_Nacho_Martinez_Bewlek_12.II.2013_fcpetrolul.roCei care au prins primul „11” contra MFK Kosice au făcut, potrivit siteului clubului, un antrenament de refacere, cu preparatorul fizic italian Giovanni Melchiorre, iar rezervele utilizate au avut parte de minge, sub directa conducere a lui Cosmin Contra, Laurenţiu Roşu şi Dumitru Jipa. De la aceste şedinţe de pregătire au lipsit Sherif Ashraf Hamdi Oquila şi Milan Purovic, cei doi atacanţi străini aflaţi la probe. Dacă, la al doilea s-a renunţat imediat după jocul de luni, 11 februarie, egipteanul urma să mai fie văzut la lucru. Dar – s-a spus – ar fi pretins să fie folosit titular în următorul meci-test, fapt ce l-a deranjat pe Contra şi i-a adus… expulzarea imediată din efectiv. A rămas să fie monitorizat, în schimb, Cristian Valentin Muscalu, introdus în prima echipă la disputa cu slovacii.

Pentru Petrolul urmează două zile cu tot atâtea meciuri amicale, cel dintâi – miercuri, 13 februarie, ora 17.00, live-text pe www.fcpetrolul.ro, contra penultimei clasate din prima ligă a Muntenegrului, FK Zeta Golubovci, unul mai uşor, apoi, pe 14 februarie, altul mai dificil – cu bulgarii de la Litex Loveci, antrenaţi de Hristo Stoicikov. Ultima confruntare va avea loc duminică, 17 februarie, şi se anticipează că va fi cel mai dificil duel, cu a doua clasată din Serbia, celebra Steaua Roşie Belgrad. Luni, pe 18 februarie, delegaţia „lupilor” se va întoarce acasă, pentru a pregăti meciul cu Oţelul, de la Galaţi, de peste şase zile.