Învăţătoarea Nicoleta Cînjău şi fiul de 8 ani, morţi într-un tragic accident rutier

Daniel Dimache -

Învăţătoarea Nicoleta Cînjău şi fiul de 8 ani, morţi într-un tragic accident rutier

Într-un tragic accident rutier petrecut pe raza satului Bălţeşti, luni 4 iunie, în jurul oprelor 16.00, trei suflete s-au înălţat spre ceruri. Nicoleta Cînjău, în vârstă de 40 de ani, se afla într-unul dintre autovehiculele implicate, împreună cu unul dintre fii, în vârstă de 8 ani. Mama şi fiul, precum şi şoferul maşinii care venea din sens opus, nu au mai avut nicio şansă la viaţă în urma groaznicului impact. Nicoleta Cînjău era învăţătoare la Şcoala Gimanzială Apostolache, foarte apreciată de copii şi cadrele didactice, un dascăl şi o colegă deosebită. Comunitatea din Apostolache este pur şi simplu răvăşită de pierderea suferită, după ce numai cu o săptămână în urmă a plecat la cele veşnice un alt dascăl, învăţătorul Mirel Ionescu.

Iată mesajul cadrelor didactice, pe pagina Şcolii Gimnaziale Apostolache, după dispariţia învăţătoarei Nicoleta Cînjău:

„Cu profundă durere în suflete suntem nevoiți să anunțăm dispariția fulgerătoare dintre noi a colegei învățătoare Nicoleta Cînjău ! În teribilul accident a pierit și băiețelul dânsei, nedespărțiți întru eternitate !😢 Mâine celebrăm Ziua Învățătorului… Nu a trecut o săptămână de când am condus pe ultimul drum pe un alt coleg învățător !😢Te rugăm, Doamne, lasă – ne învățătorii aici, pe Pământ, că mai au treabă !!!
Odihnească – se în pace ! Cadrele didactice din Școala Apostolache transmit condoleanțe familiei, atât de greu încercate !”

L.M.: „Sincere condoleante familiei ! Este o durere mare , a fost o învățătoare dedicată copiilor , un om cu un suflet bun și un copilaș nevinovat . Drum bun către îngeri , îngerii merg tot la îngeri iar nouă ne-a ți lăsat un gol imens în suflet. 😣😣😣”

R. A.: „Am pierdut o profesoara foarte buna si un baietel extraordinar😢😢😢😢Dumnezeu sa i odihneasca in pace 😢😢”

Înmormântarea mamei şi fiului va avea loc joi, 7 iunie, ora 12, la cimitirul din localitate.