Invitat în dublă ipostază, la „ORA hipică”. Marian Pușcaș va dezbate cu Silviu Crângașu situația turfului și a fotbalului din Ploiești și Prahova!

Dragos Trestioreanu -

Invitat în dublă ipostază, la „ORA hipică”. Marian Pușcaș va dezbate cu Silviu Crângașu situația turfului și a fotbalului din Ploiești și Prahova!

La episodul de astăzi, 22 mai 2020, ora 21.00, al emisiunii săptămânale „ORA hipică”, pe care o realizează și moderează la „Ploiești TV”, Marian Pușcaș a ales un invitat în dublă ipostază: consilier pe probleme de sport al primarului Adrian Dobre și, totodată, președinte al Asociației Județene de Fotbal Prahova. Este vorba despre fostul fotbalist și arbitru ploieștean Silviu Crângașu, intrat nu demult în staff-ul edilului șef al municipiului reședință al județului Prahova.

Potrivit moderatorului, temele de discuție din episodul de azi sunt numeroase și diverse, pornind de la cursele de trap de pe Hipodromul Ploiești și până la situația sportului rege din județ. „Cred că va fi interesant pentru fanii emisiunii mele, de la <<Ploiești TV>>, să afle ultimele noutăți din lumea turfului local, printre care data reînceperii curselor de trap, situația calificărilor și – de ce nu? – incertitudinea de la hipodrom” – a declarat Pușcaș pentru www.gazetaph.ro.

Cum – vedeți și mai sus! – mezinul familiei de foști fotbaliști și actuali observatori ai FRF Crângașu este și șeful sportului rege local, în același episod se vor dezbate și subiecte legate de activitatea specifică din cadrul AJF Prahova. „Nu voi discuta cu domnul Silviu Crângașu numai despre turf, pentru că dânsul este și șeful de la AJF, ci nu numai consilier al primarului Adrian Dobre, calitate în care vorbește despre tema hipodromului” – a precizat Marian Pușcaș, adăugând că „o vom face și despre fotbal, adică despre ziua în care se vor relua campionatele județene, ce fel de baraj va susține viitoarea campioană a Prahovei, ce se va întâmpla cu desfășurarea ediției locale a Cupei României și care sunt recomandările FRF pentru perioada de pandemie„. Tot de la realizatorul „OREI hipice”, am mai aflat că, pe parcursul episodului, vor avea intervenții prin telefon Iulius Mărgărit, antrenorul liderului din momentul suspendării meciurilor din campionatul Ligii A Prahova, CSO Plopeni (42 de puncte), Marius Vișan, directorul CSO Tricolorul Breaza și tehnicianul echipei de fotbal a acestuia (poziția secundă, cu 39 de puncte), și Dan Richită, oficial al fostei formații din Liga a III-a, Petrolistul Boldești, în prezent combatantă în același eșalon de elită local și aflată pe ultima treaptă a podiumului, la patru lungimi de primul loc. Se anunță, deci, un episod foarte interesant pe „Ploiești TV”, astăzi, de la nouă seara, unul care este limpede că nu trebuie ratat de către iubitorii trapului și ai fotbalului din Ploiești și Prahova!

Foto: arhiva emisiunii „ORA hipică” și www.cristian-anghelescu.ro