Ioan Andone a „scăpat porumbelul”: i s-a propus, de către Florian Walter, să preia Petrolul, înainte de instalarea lui Gigi Mulţescu!

Redactia -

Ioan Andone a „scăpat porumbelul”: i s-a propus,  de către Florian Walter, să preia Petrolul, înainte de instalarea lui Gigi Mulţescu!

Miercuri, 9 mai 2012, într-o conferinţă de presă în care a comentat incidentele petrecute la derbiul Clujului, dintre „U” şi CFR, antrenorul principal al liderului la zi al ierarhiei Ligii I de fotbal, Ioan Andone (foto dreapta, www.gsp.ro), a declarat, printre altele, că actualul finanţator al „universitarilor”, Florian Walter (foto, stânga; www.monitorulcj.ro), i-a făcut o propunere ciudată, înaintea de numirea lui Gheorghe Mulţescu, în locul lui Vivi Răchită, pe banca tehnică a „lupilor”.

Cuvintele lui Andone au fost reproduse, astăzi, 10 mai, în cotidianul „Ziua de Cluj”, preluat de www.gsp.ro: „Am discutatI._Andone_www.gsp.ro cu Walter înainte de derbiul nostru, apoi, când au început ăia să mă înjure, a plecat. Sunt în relaţii foarte bune cu el. M-a recomandat ca antrenor la Petrolul, cu vreo săptămână înainte să vin la CFR. M-a sunat personal. Atât a fost tot dialogul”. Iată cum „secretul” pe care îl ştia deja cam toată suflarea fotbalistică din România nu mai este chiar un secret! Astfel, se confirmă că Walter este, într-adevăr, viitorul acţionar unic al SC FC Petrolul Ploieşti, din vară încolo, în eventualitatea în care formaţia găzarilor se va salva de la retrogradare.