Iohannis a câştigat detaşat oraşele importante din Prahova

Redactia -

Iohannis a câştigat detaşat oraşele importante din Prahova

Deja a început să fie comunicate rezultatele alegerilor prezidenţiale la nivelul localităţilor din judeţul Prahova. Klaus Iohannis a câştigat în mai multe oraşe din judeţul nostru, inclusv în cele două municipii.

Cel care a anunţat victoria lui Iohannis în „oraşul aurului negru” a fost însuşi primarul pesedist Iulian Bădescu, care a postat rezultatul pe pagina sa de facebook: „La Ploieşti s-au prezentat la vot aproximativ 130 de mii de cetăţeni. Victor Ponta a obţinut 42,1% din sufragii, iar Klaus Iohanis 57,9%. Mulţumesc tuturor ploieştenilor! Felicitări, învingătorului!”

Un scor aproape identic s-a înregistrat şi la Câmpina. Conform sitului campinaph.ro, Klaus Iohannis a obţinut 57,81% din sufragii, în timp ce Victor Ponta a avut 42,19%. Iohannis a câştigat în toate cele 23 de secţii de votare din al doilea municipiu al judeţului.

La rându-i, Vlad Oprea, primarul liberal al oraşului Sinaia a postat pe pagina sa de facebook un mesaj prin care a anunţat că Iohannis a câştigat alegerile şi la Sinaia: „60% – încă un lucru bine făcut. Vă multumesc!”