IPJ Prahova urează „Bun Venit” absolvenților promoției 2023

Redactia -

IPJ Prahova urează „Bun Venit” absolvenților promoției 2023

La data de 27 noiembrie 2023, ne-au călcat pragul, în calitate de noi polițiști, 47 de absolvenți ai Școlilor de Agenți de Poliție Câmpina și Cluj.

Ieri, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova a avut loc, cu emoții, pentru tinerii agenți de poliție, repartizarea pe funcții, urmând ca ei să facă parte din marea echipă a IPJ Prahova.

Repartizarea s-a efectuat în ordinea mediilor de absolvire, pe funcțiile vacante existente, ținând cont de situația operativă și raportat la nevoile fiecărei structuri.

Cei 47 de tineri își vor desfășura activitatea preponderent în structurile de ordine publică, atât în mediul urban cât și în cel rural, dar și rutieră și criminalistică.

La debutul în carieră, pentru primele 6 luni, aceștia vor parcurge o perioadă de tutelă profesională, sub îndrumarea unui tutore, desemnat din rândul polițiștilor cu experienţă, care îi va sprijini în activitate.

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Prahova se bucură să își mărească familia cu noua generație de polițiști, urându-le să aibă o carieră de succes cu multe realizări profesionale.