PLOIEŞTI/Primarul Iulian Bădescu – asaltat cu tot felul de cereri. Află ce vor ploieştenii de la noul edil

Redactia -

PLOIEŞTI/Primarul Iulian Bădescu – asaltat cu tot felul de cereri. Află ce vor ploieştenii de la noul edil

Nici nu şi-a început încă mandatul, că noul primar al Ploieştiului, Iulian Bădescu, este asaltat cu tot felul de cereri, sugestii şi reclamaţii. Pagina de facebook a noului primar Bădescu este plină de tot felul de mesaje primite atât din partea susţinătorilor săi, cât şi a ploieştenilor care, poate, nu l-au votat dar au aşteptări mari de la edil. Iată care sunt câteva dintre mesajele lăsate de ploieşteni pe pagina de facebook a primarului Ploieştiului, Iulian Bădescu:  

 

 

 

Iliescu Elena Simona: „Domnule Primar va rog din suflet sa rezolvati problema si cu Oborul din Ploiesti ! Ei fac japca pe fata ! mai precis unul Narcis (…) Domn Narcis a favorizat persoane din afara, (…) ia inlaturat pe cei vechi si asa cei noi veniti s-au trezit peste noapte avand contract si taraba in obor ! peste tot in pietele din ploiesti este tarif de 7.5 ron masa de 1 metru , dar in oborul din Ploiesti este tariful de 15 ron masa ! am platit la inceputul lunii iunie 1 milion masa si dupa doua saptamani mi-a spus ca are altcineva contract pe masa mea ! mi-a spus Dl Narcis ca trebuie sa eliberez masa ca ma da afara cu Politia ! eu am masa asta in Oborul Ploiesti de 4 ani ! si am platit luna de luna ! Ma simt nedreptatita ! Hale si piete au preluat activitatea in obor din luna decembrie ! de atunci si pana acum s-au facut numai hotii ! va rog mult sa verificati ! va multumesc !” 

Drag Marian:
„Succes in mandatul castigat!  Doresc sa va aduc aminte de posibilitatea unor reduceri pe RATP pentru corpul profesoral, 4 bilete pe zi reduce considerabil bugetul si asa scazut al unui cadru didactic.” (n.r.: greşeala gramaticală îi aparţine)

 

Fcp Ph:
„DE CE VRETI SA LASATI OAMENI FARA SERVICI?IN LOC SA CREATI LOCURI DE MUNCA SI SA PASTRATI OAMENI VA PREGATITI SA II DATI AFARA!!!”

 

Darau Daniela Alina:
„SPER SA REZOLVATI PROBLEMA TANTARILOR CA NU MAI PUTEM IESII SEARA DIN CASA”

 

Traian Francu:
„va asteptam sa fiti alaturi si de noi, cei de la filarmonica Pul Constantinescu- PLoiesti, si nu ne neglijati asa cum a facut-o altcineva…., inca odata felicitari si multa bafta.”