Iureș pentru Petrolul în a doua jumătate a lunii octombrie. Patru meciuri de campionat și unul de Cupa României se vor succeda, în medie, din trei în trei zile!

Dragos Trestioreanu -

Iureș pentru Petrolul în a doua jumătate a lunii octombrie. Patru meciuri de campionat și unul de Cupa României se vor succeda, în medie, din trei în trei zile!

Federația Română de Fotbal s-a serios pe treabă, prin Comisia de Competiții, în ceea ce privește stabilirea și darea publicității a programul etapelor a XI-a, a XII-a, a XIII-a și a XIV-a ale campionatului Ligii 2, plusând și cu cel al optimilor Cupei României, în care s-au calificat și echipe din ligile a doua și a treia. La program, evident, un cuvânt de spus au avut și televiziunile deținătoare de drepturi exclusive de transmisie, aceleași și pentru eșalon secund, și pentru competiția așa-zisă KO, adică Digisport, Telekomsport și Look Sport/Look Plus.

Drept urmare, pentru Petrolul va fi un adevărat iureș. Asta dacă nu va uza totuși de dreptul de a cere amânarea unui meci, pentru prezența a doi juniori, Ianis Stoica (foto în text, dreapta) și Mario Bratu (foto în text, stânga), ultimul fiind convocat în premieră absolută, la acțiunea echipei naționale a României „U 18”. Ei urmează a se prezenta sâmbătă, 19 octombrie, la Centrul Național de Fotbal de la Buftea, pentru antrenamente și o „dublă” amicală pe arena de la Otopeni, cu trupa similară a Slovaciei, pe 22 și 24 octombrie. Revenind la program, duminică seară, pe 13 octombrie, de la 19.30, se va primi replica echipei Daco-Getica în campionat. Apoi, miercuri, 16 octombrie, la 16.00, în etapa intermediară care a și pus FRF-ul repede pe treabă, vine rândul derbiului cu trupa Rapidului, la București, pe fosta arenă a Spotului Studențesc, din cartierul Regie, iar la numai trei zile distanță, sâmbătă, 19 octombrie, ora 11.30, este programată partida de acasă împotriva Concordiei Chiajna. Ulterior, mai precis joi, 24 octombrie, la 18.00, „lupii” vor trebui să bifeze alt joc foarte dificil în deplasare, atunci fiind vorba despre cel de la Turris Oltul Turnu Măgurele. În sfârșit, luna se va încheia cu duelul din optimile Cupei României, de pe „Cluj Arena”, miercuri, 30 octombrie, ora 17.00, cu divizionara C locală Sănătatea Grup Servicii Locale, într-o confruntare deloc ușoară, gazdele reușind marea performanță s-o elimine pe deținătoarea trofeului, Viitorul Constanța, în „16”-imi! Bref, Petrolul va avea parte de cinci meciuri în intervalul 13-30 octombrie, în medie câte unul la trei zile și un pic!

Foto: www.fcpetrolul.ro