Joi, la ora 11.00, se deschide Ploieşti Shopping City. Concerte, spectacole şi premii all inclusive

Redactia -

Pe 15 noiembrie, începând cu ora 11:00, se deschid uşile celui mai mare mall regional din zona de sud a României, Ploieşti Shopping City. Interpreţi cunoscuţi, dansatori dedicaţi, dar şi artişti pasionaţi de teatru sau magie vor oferi celor prezenţi un adevărat spectacol.
În ziua inaugurării, Ploieşti Shopping City îşi va întâmpina vizitatorii cu momente artistice, concerte şi premii surpriză. Nume cunoscute din muzica românească precum Smiley, Antonia şi formaţia Akcent vor întreţine atmosfera şi vor interpreta cele mai cunoscute piese ale lor. De asemenea, familiile şi copiii se vor putea bucura de activităţi distractive, cum ar fi facepaintig, modelaj din baloane, spectacol de magie cu Magicianul Magus, teatru interactiv cu Smaranda Caragea, dans si muzica cu trupa Laica. Totodată, se va da startul la distracţie prin lecţii de dans oferite de coregrafi şi prin demonstraţii de breakdance (suţinute de reprezentanţii proiectului Bucharest Underground Cocktail).
„Pentru ziua inaugurării am conceput momente cât mai variate, care să le ofere vizitatorilor o experienţă plăcută şi completă. Suntem convinşi că energia şi emoţia spectacolelor derulate vor reuni, la un loc, oameni de toate vârstele – de la copii, până la tineri şi vârstnici. În definitiv, prin asta se caracterizează Ploieşti Shopping City – prin multiple oportunităţi de petrecere a timpului liber, potrivite pentru toate categoriile de vârstă”, declară Corina Toma, Director General Ploieşti Shopping City.
Cu ocazia inaugurării, Ploieşti Shopping City a pregătit o tombolă cu multe premii. Pentru a participa, toţi cei interesaţi trebuie să completeze un talon de concurs (acesta va fi oferit la casele de marcat de fiecare dată când cineva va face cumpărături de minimum 100 RON). Premiul este în valoare de 3.000 EURO, iar participanţii pot opta pentru oricare din următoarele variante: o excursie la Roma, un voucher de cumpărături sau un pachet de produse electronice şi electrocasnice. Oferta este valabilă în perioada 15-18 noiembrie, iar câştigătorul va fi ales prin tragere la sorţi.Despre Ploieşti Shopping City
PLOIEŞTI SHOPPING CITY este primul şi cel mai mare mall regional din zona de sud a României, cu excepţia Bucureştiului, dezvoltat pe o suprafaţă închiriabilă de 55,000 mp, incluzând hipermarket-ul Carrefour ca ancoră principală şi peste 100 de magazine dispuse pe un singur nivel.
Zona de entertainment a Ploieşti Shopping City cuprinde zona de Cinema City, cu 12 săli de proiecţie (cel mai mare cinema din afara Bucureştiului care se va inaugura in luna decembrie ), zona de food court şi restaurante cu terasă interioară şi exterioară, spaţiii de joacă pentru copii şi zona de patinoar pe timpul iernii, situată la mezanin.
Proiectul Ploieşti Shopping City a prins contur în urma parteneriatului dintre Carrefour Property şi NEPI, care au dezvoltat cea mai buna formulă pentru a crea un centru comercial regional. Astfel, Carrefour Property şi NEPI, în calitate de investitori, dezvoltatori şi administratori de centre comerciale pe termen lung şi-au aliniat experienţa pentru a crea un proiect de succes. Lucrările de construcţie ale Ploieşti Shopping City au debutat în decembrie 2011.