Jucătorii de minifotbal de la MFC Ploiești s-au… „înhămat” la Just Fit Elite! Așa vor să ajungă campioni și să câștige iar Cupa României, pe județ!

Dragos Trestioreanu -

Jucătorii de minifotbal de la MFC Ploiești s-au… „înhămat” la Just Fit Elite! Așa vor să ajungă campioni și să câștige iar Cupa României, pe județ!

O echipă de minifotbal ploieșteană, MFC, din primul eșalon al LMF Prahova, demonstrează că ia în serios această competiție, deși încă mai există zâmbete ironice în privința acestei ramuri a soccer-ului inventat de englezi. Astfel, a reușit să pună bazele unui parteneriat, benefic ambelor părți, cu o sala de forță mai deosebită, „Just Fit Elite”, din același municipiul de domiciliu. Drept urmare, băieții de la MFC și antrenorul lor, Gabriel Georgescu, mereu alături de ei, au ajuns să aibă metode de antrenament ultramoderne.

Trupă de minifotbal care a câștigat sezonul trecut faza locală a Cupei României, calificându-se la turneul final de la Sibiu, acolo unde a avut o participare onorabilă, la debut, MFC Ploiești – grație insistențelor inimosului tânăr antrenor-jucător Gabriel Georgescu – beneficiază, și în această ediție de campionat, de parteneri serioși. Iar prima poziție de pe un podium imaginar este ocupată, evident, de Veolia România, partener-finanțator al echipei din Liga a II-a de fotbal pe teren mare, FC Petrolul Ploiești. Dar, un rol important îl are și parteneriatul cu „Just Fit Elite”, o sală de forță cu o aparatură „ultimul strigăt”, cu acele „hamuri” parcă văzute doar în pelicule SF, antrenamentele semănând cu acelea din alte domenii, ci nu din sport. Astfel, inedită la „Just Fit Elite” este utilizarea tehnologiei EMS, care este, de fapt, un concept nou. Termenul EMS reprezintă stimularea electrică musculară, reprezentând contracția sau, altfel zis, spasticitatea musculaturii umane, prin impulsuri electrice. EMS este folosită, așa cum scriam mai sus, în mai multe domenii de aplicabilitate și acoperă cerințele particulare ale fiecărui client, putând fi utilizată pentru tonifierea și/sau întreținerea musculaturii, prevenția unor afecțiuni medicale, reabilitarea medicală post-traumatisme și cea musculară de după nașteri.

Impulsurile transmise de către aparatul de ultimă generație, utilizat de „Just Fit Elite”, ajung la echipamentul special dedicat activității clienților și provoacă contracții musculare, care sunt identice cu mișcarea propriu-zisă a mușchilor din timpul depunerii unui efort. Gradele de intensitate sunt disponibile, dar trecerea de la un nivel la altul se face treptat, antrenorul personal ocupându-se de acest aspect important pentru clienți. Spre deosebire de aparatele EMS existente până în acest moment, aparatul JustFit Pro Plus – tehnologia EMS wireless – îi scapă de inconfortabilele cabluri de conexiune dintre aparat și vesta de lucru, oferind libertate de mișcare pentru o mai bună mobilitate și, totodată, a nu distrage atenția de la exercițiile fizice.

În ceea ce privește colaborarea benevolă cu MFC Ploiești, managerul „Just Fit Elite”, Alisa Omar, a declarat că „am acceptat propunerea de parteneriat pentru că îmi plac oamenii cu inițiativă. Într-un parteneriat, nimeni nu pierde! Și exact așa a fost și cel dintre <<Just Fit Elite>> și MFC Ploiești. Am cunoscut oameni tineri, frumoși și cu dorință de a testa ceva NOU – exact publicul nostru țintă!”.

Ca urmare a acestei colaborări, Georgescu, Arnăutu, Năstase, Ghica, Stan și ceilalți se pregătesc, în funcție de timpul liber al lor, gratis la sală și beneficiază, repet, de oferta tehnologiei avansate EMS, rămânând doar ca rezultatele ulterioare să se vadă pe teren. Ținta MFC-ului este atacarea titlului și o nouă prestație lăudabilă în Cupa României, încununată cu adjudecarea din nou a trofeului local, cel puțin!

Foto: www.mfcploiesti.hornexpert.ro