Judeţul Prahova, reprezentat la Târgul de Turism al României

Redactia -

In perioada 12-15 martie 2015 Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Prahova (APDT Prahova) va asteapta la Targul de Turism al Romaniei, in pavilionul C4, standul 30.

Incepand de joi, 12 martie, APDT Prahova prezinta la Bucuresti oferte turistice si obiective din Prahova. Anul acesta promovam Drumul Vinului din zona Dealu Mare, ca pachet turistic ce cuprinde vizite in vie, in crame, la obiective turistice si degustari a 4-6 vinuri. Pe langa Drumul Vinului Prahova va fi promovata ca destinatie pentru turismul activ, asa cum este recunoscuta de foarte multi ani.

Declaratie Adrian Voican, Presedinte APDT Prahova: “APDT Prahova continua sa promoveze Prahova ca destinatie pentru vacante la cel mai important eveniment de turism din Romania atat publicului romanesc cat si agentiilor straine vizitatoare. Pentru anul acesta am pregatit impreuna cu cramele de pe Drumul Vinului Dealu Mare degustari de vin prin care dorim sa le facem vizitatorilor o scurta incursiune pe acest drum turistic care speram sa atraga cat mai multi turisti. “