Junele petrolist Alberto Olaru a semnat un contract de impresariat cu o firmă străină celebră!

Dragos Trestioreanu -

Junele petrolist Alberto Olaru a semnat un contract de impresariat cu o firmă străină celebră!

Marți, 19 iunie 2018, pe pagina sa de pe o rețea de socializare bine cunoscută, unul dintre jucătorii „U 19” ai Petrolului, din trecutele două sezoane, fundașul de bandă sau central Alberto Nicolaie Olaru, pe numele său din cartea de identitate, acum în vârstă de 20 de ani, a semnat un contract de reprezentare cu firma unui impresar străin cunoscut în Europa.

Pe o masă dintr-o benzinărie, probabil în mai mare grabă, unul dintre cei mai utilizați tineri fotbaliști ai Petrolului, atât în Liga A Prahova, cât și în Liga a III-a, băiat serios și de perspectivă, a acceptat să-și pună apostila pe un act de impresariat care îl leagă de firma USM Group a agentului de jucători Christophe Mongai. Prahoveanul originar din zona Vălenii de Munte a precizat că USM Group este una dintre cele mai mari firme de profil din Europa, care colaborează în România cu avocata Liubliana Nedelcu, știută în mediul fotbalistic pentru intermedierea cu succes a contractelor de gen.

În urma postării anunțului pe pagina de Facebook a jucătorului, francezul Christophe Mongai, agent FFF (Federația Franceză de Fotbal) și FIFA și cel care l-a reprezentat, printre alții, și pe celebrul fundaș compatriot Bacary Sagna, la semnarea contractului acestuia cu Arsenal Londra, i-a mulțumit atât fotbalistului prahovean, cât și Liublianei Nedelcu, pentru rezolvarea acestui demers, cea din urmă luându-l pe Alberto Olaru. Una peste alta, o decizie interesantă a echipierului Petrolului, care l-ar putea ajuta pe viitor în carieră.

Foto: Facebook personal și www.arsenal.com