Jurnalişti agresaţi de administratorul unei pieţe private din Ploieşti și de oamenii acestuia/UPDATE. Doi dintre agresori au ajuns în arest

Redactia -

Trei jurnaliste din Prahova au fost agresate de doi bărbaţi în timp ce realizau un reportaj într-o piaţă din Ploieşti. Întregul incident, suprins de camerele de filmare, s-a întâmplat chiar sub ochii poliţiştilor care erau ocupaţi cu controlul şi confiscarea produselor din piaţa respectivă, relatează RTV.NET

Incidentul a avut loc în cursul zilei de vineri, în Piaţa Cocoş din Ploieşti. Trei jurnaliste prahovene, Marilena Iordache, reporter PRO TV , Oana Stoica, reporter Prahova TV şi Diana Roman, reporter Antena 1, au fost agresate verbal şi fizic, cea din urmă fiind lovită în ceafă, potrivit România TV.Citeste mai mult pe RTV.NET.

sursa foto: rtv.net

IPJ Prahova informează că doi dintre agresorii din piața ploieșteană privată au fost deja reținuți și urmează a fi cercetați.


Comunicat de presă

            În urma mijloacelor probatorii administrate, doi ploieșteni au fost reținuți pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj contra bunelor mooravuri.

            Bărbații sunt cercetați în urma unui incident izbucnit cu ocazia unui control economic efectuat în această dimineață la un centru comercial din municipiul Ploiești.

            Cei doi sunt suspectați că au manifestat un comportament violent, de natură a produce indignare publică, la adresa mai multor reprezentanți mass-media care asistau la efectuarea controlului economic respectiv.

            În urma reținerii, suspecții vor fi prezentați unității de Parchet și instanței de judecată cu propunere procedurală.