KIDS ON THE MOON – Copiii cuceresc spațiul în Ploiești Shopping City

Redactia -

KIDS ON THE MOON – Copiii cuceresc spațiul în Ploiești Shopping City

Vizitatorii celui mai mare centru comercial din Prahova și din împrejurimi vor avea parte de o aventură extraordinară în perioada 9 – 30 septembrie 2015, când vor putea afla toate secretele cosmosului în cadrul proiectului Copiii Spațiului sau KIDS ON THE MOON, în Ploiești Shopping City.

KIDS ON THE MOON este locul unde cei mici și cei mari vor descoperi misterele universului și vor putea experimenta viața din afara planetei noastre, prin intermediul unei expoziţii dinamice cu rol educativ. Copiii se vor echipa în costume de astronaut, vor „călători” pe Lună, vor vizita o bază spațială, vor vedea cum arată un telescop, o navă și vor afla numeroase informații despre planete și alte astre cerești.

Proiectul “KIDS ON THE MOON” se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 5 şi 12 ani, cu scopul de a trezi și dezvolta interesul prichindeilor și adulților pentru univers. Intenția proiectului este de a dezvălui într-un mod practic şi distractiv o serie de paşi făcuţi de Om şi de a prezenta evoluțiile tehnologice fundamentale ce au condus la fantastica cucerire a lumii exterioare Terrei.

“KIDS ON THE MOON este o «călătorie» în spaţiu, prin intermediul unei expoziţii în care mini-exploratorii pot vedea şi chiar experimenta anumite senzaţii resimţite de astronauţii adevăraţi. Ne-am dorit ca Ploiești Shopping City să devină o destinație a jocurilor interactive, atât în ochii micuților, cât și în ai părinților. Vrem să oferim publicului nostru o experiență extraordinară, prin acces direct la site-urile NASA şi ESA, experiență ce îi va ajuta pe copii să descopere noutăţile lumii spaţiale, să vizioneze imagini multimedia și să își dezvolte cunoștințele despre Cosmos.”, declară Marina Trifina, Marketing Manager pentru Ploiești Shopping City.

Micii fani ai cosmosului sunt așteptați de luni până vineri la Ploiesti Shopping City, în zona scărilor rulante, între orele 13:00-20:00, iar în weekend de la 11:00 până la 21:00. Turul interactiv durează 40 de minute și este organizat pentru grupuri de 15-20 de copii.

Taxa de intrare este de 10 lei, iar, pentru grupuri organizate de minimum 15 copii, prețul unui bilet este de 5 lei. Intrarea se face pe bază de bilet, apoi, după achiziționarea acestuia, este necesară o programare pentru a avea acces la eveniment. Biletele și programările se fac la Biroul de informații din interiorul PloieștI Shopping City.

Pentru grupuri organizate există posibilitatea rezervării în afara orelor de program.