La 19 ani, şi-a făcut gaşcă de hoţi cu mai mulţi puşti din Comarnic

Daniel Dimache -

La 19 ani, şi-a făcut gaşcă de hoţi cu mai mulţi puşti din Comarnic

Un tânăr în vârstă de 19 ani, a fost reținut de polițiștii orașului Comarnic

 

La data de 2 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Comarnic au reținut un tânăr în vârstă de 19 ani, din orașul Comarnic, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

 

În fapt, la data de 12 martie a.c., polițiștii au fost sesizați de către un bărbat, în calitate de administrator al unei societăți comerciale, cu privire la faptul că, în noaptea de 11 spre 12 martie a.c. i-au  fost sustrase dintr-o hală,  mai multe scule electrice, în valoare de aproximativ 1.000 de lei.

 

În urma investigațiilor și cercetărilor efectuate, persoanele bănuite au fost identificate și ulterior depistate, fiind vorba de 5 tineri cu vârstele cuprinse între 15 ani și 19 ani.

 

În urma probatoriului administrat, polițiștii au stabilit faptul că tânărul în vârstă de 19 ani a fost inițiatorul acțiunii, având o participație majoră în ceea ce privește comiterea faptei.

 

În cauză, față de acesta s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat unității de parchet competente, pentru luarea unei alte măsuri preventive.

 

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Poliției orașului Comarnic sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

 

(Fotografie cu caracter ilustrativ)