La AFI Palace Ploiești, shopping-ul se răsplătește cu momente de relaxare

Redactia -

La AFI Palace Ploiești, shopping-ul se răsplătește cu momente de relaxare

În perioada 18 – 24 ianuarie 2014, AFI Palace Ploiești va desfășura campania de masă, prin care toți cei care fac cumpărături de minim 200 de Lei în oricare dintre magazinele centrului comercial, inclusiv Cora, pot beneficia de un meniu gratuit oferit de McDonald’s.

“Începem anul optimiști, cu nenumărate planuri gândite pentru a satisface dorințele tuturor clienților noștri. Acțiunile pe care le desfășurăm sunt menite să aducă bucurie celor care ne trec pragul, tocmai de aceea toată atenția noastră se îndreaptă în această direcție, a declarat Aura Dinu, Head of Marketing Department, AFI Palace Malls Division. Fiecare participant la campanie va fi răsplătit cu un voucher în baza caruia va putea alege unul dintre cele trei variante de meniuri disponibile, dacă face cumpărături de minim 200 Lei sau dacă reușește să cumulează această sumă prin maximum două bonuri fiscale emise în aceeași zi. În funcție de bonurile prezentate urmare a cumpărăturilor efectuate, clienții pot primi în perioada promoției până la trei vouchere pe zi. Acestea pot fi eliberate de la oricare dintre birourile de informații din AFI Palace Ploiești.

AFI Palace Ploiești va continua și în acest an seria de surprize, oferind consumatorilor o multitudine de opțiuni în materie de petrecere a timpului liber alături de prieteni sau familie. Cu o simplă vizită în AFI Palace Ploiești, clienții pot descoperi campaniile existente, precum și promoțiile pe care magazinele le desfășoară în această perioadă.

Iar pentru mai multe informații, puteți accesa și pagina de webmail www.afipalaceploiesti.ro sau pagina oficială de Facebook, https://www.facebook.com/AFIPalacePloiesti.