La concurență cu… Cupa României la fotbalul de pe teren mare, cele mai bune echipe de minifotbal din Prahova se duelează la baza lui Chiriță! MFC are sponsor nou!

Dragos Trestioreanu -

La concurență cu… Cupa României la fotbalul de pe teren mare, cele mai bune echipe de minifotbal din Prahova se duelează la baza lui Chiriță! MFC are sponsor nou!

Miercuri, 25 septembrie 2019, la ora 21.20, pe terenul 1 al bazei sportive Kiru Sport, din Ploiești, s-a dat startul mult așteptatului derbi nu numai al etapei cu numărul 4 a actualei ediții a campionatului Ligii A de Minifotbal din Prahova, ci și al turului sezonului în curs, de o parte urmând a fi campioana en-titre a LMF Prahova, Chedra Tax Ploiești, iar de cealaltă, câștigătoarea Cupei LMF Prahova, ediția 2018- 2019, MFC Ploiesti, trupe care conduc plutonul grupărilor din minifotbalul local, ocupantele locurilor 1 și, respectiv, 2 lăudându-se, după cele dintâi trei etape, cu maximun de puncte. De subliniat că derbiul va fi la concurență cu o confruntare din sferturile Cupei României, din fotbalul de pe teren mare, cea dintre prim-divizionarele FC Botoșani și CFR Cluj!

Dacă MFC vine după victorii cu echipe incomode, precum Clarf United, X Squad Sporting Aricești și Top Valea Doftanei, având 9 puncte din tot atâtea posibile și un golaveraj de 19-10, prezentându-se cu cel mai bun atac, Chedra Tax a obținut, și ea, toate punctele puse în joc în primele trei runde, întâlnind adversari cu pretenții la podium, precum Petrolul 95, Ader sau Sportul Studențesc, și are un golaveraj de 18-5. Deci, repede, va fi de văzut un duel tare între cea mai bună apărare (5 goluri încasate) și cel mai bun atac (19 reușite) din întrecerile cu numărul ale LMF Prahova, unul care nu poate fi decât foarte atractiv și absolut de neratat.

Recunoscută pentru atragerea, sezon după sezon, de noi sponsori importanți, conducerea MFC Ploiești, în frunte cu „jolly-joker”-ul Gabriel Georgescu, vine și acum cu o noutate. Astfel, va îmbrăca un nou rând de echipament marca Joma, oferit acum de către „Tucano Coffee” Romania, cea care se alătură proiectului într-un moment important pentru „galben-negri”. Mai precis, la intrarea în al șaselea sezon de la înființarea MFC! „Tucano Coffee” a ales să-și asocieze numele cu trupa lui Georgescu, atrasă fiind de ultimele două mari performanțe ale acesteia, câștigarea consecutivă a Cupei LMF Prahova, în edițiile 2017-2018 și, respectiv, 2018-2019, ca și, implicit, de prezența la turneul final național al Cupei României, de la Sibiu și, respectiv, Bacău, la ambele având evoluții apreciate.

Foto: www.mfcploiesti.hornexpert.ro