La loc comanda: preţurile abonamentelor şi biletelor de intrare pe arena Ilie Oană rămân identice cu acelea din sezonul 2011-2012

Redactia -

La loc comanda: preţurile abonamentelor şi biletelor de intrare pe arena Ilie Oană rămân identice cu acelea din sezonul 2011-2012

În urma protestelor suporterilor echipei SC FC Petrolul Ploieşti cu privire la anunţul, de către club, a majorării preţurilor abonamentelor şi a biletelor pentru ediţia de campionat 2012-2013 a campionatului Ligii I, directorul general executiv Alexanddru Crângu s-a întâlnit cu o delegaţie a acestora şi s-a convenit astfel menţinerea aceloraşi valori din sezonul trecut, la intrarea pe arena Ilie Oană.

Astfel, potrivit www.fcpetrolul.ro, iată care sunt actualele tarife pentru abonamentele valabile pentru tot campionatul: 150 lei (la peluze), 290 lei (Tribuna a II-a), 430 lei (Tribuna I) şi 720 lei (Tribuna 0). Totodată, se va menţine şi varianta achiziţionării acestora doar pentru tur sau retur.

Clubul a reamintit şi datele suplimentare oferite cu puţine zile în urmă: – abonaţii din sezonul 2011-2012 (campionat, tur, retur) vor beneficia de o reducere de 10% la procurarea de noi abonamente. Doar în primele 10 zile de la demararea procesului de comercializare, vechii abonaţi pot opta să-şi păstreze locurile deţinute anterior; – pensionarii vor avea reducere de 50% la procurarea de abonanamente, în sectorul 212 al tribunei a II-a, acestea putând fi fi achiziţionate numai pe baza cuponului de pensie; – copiii cu vârsta minimă de 14 ani şi studenţii vor avea reducere de 50% la procurarea de abonamente în sectorul 300 al peluzei a II-a, urmând a fi achiziţionate doar pe baza carnetului de elev/student, ştampilat şi vizat la zi; – abonamentele FAMILY vor fi emise în sectorul 212, al tribunei a II-a, copiii având gratuitate în cazul în care sunt însoţiţi de către un părinte deţinător de abonament cu preţ întreg, emis pentru acest sector; – abonamentele vor fi valabile atât la meciurile oficiale organizate de către SC FC Petrolul Ploieşti, cât şi la jocurile amicale ale „galben-albaştrilor”, ce se vor desfăşura pe stadionul Ilie Oană. Exemplu: un abonament pentru tot sezonul asigură accesul la cele 17 partide din campionat, cât şi la cel puţin patru întâlniri amicale, dintre care minimum două – în compania unor adversari din străinătate.

Abonamentele vor fi puse în vânzare la casele special amenajate pe strada Alexandru Vlahuţă (foto; www.ziarelive.ro), din spatele peluzei I, cea a galeriei, începând cu vineri, 22 iunie 2012, ora 10.00. Casele vor funcţiona zilnic în intervalul orar următor: 10.00 – 20.00.