La Măgurele se poate.Taxele şi impozitele locale pentru anul 2017 au fost reduse

Redactia -

La Măgurele se poate.Taxele şi impozitele locale pentru anul 2017 au fost reduse

Veste bună pentru contribuabilii din comuna Măgurele. La iniţiativa primarului Vasilică Diaconu, Consiliul Local a aprobat reducerea taxelor şi impozitelor locale pentru anul 2017.
De altfel, menţinerea impozitelor la un nivel redus a fost o măsură aplicată de către autorităţile locale în fiecare an, tocmai din dorinţa de a nu îi împovăra suplimentar pe oameni şi de a avea, astfel, un nivel al taxelor suportabil pentru toţi cetăţenii. Primăria Măgurele mizează pe o bună colectarea a taxelor şi impozitelor locale, ştiut fiind faptul că locuitorii comunei sunt, în mare măsură, buni contribuabili, oameni care sunt conştienţi că realizarea programului de investiţii, de modernizare a comunei depinde de veniturile care se colectează la bugetul local.
„Taxele şi impozitele au fost reduse cu un procent cuprins între 1% şi 5% pentru persoane fizice. De asemenea, vom acorda şi în anul 2017 bonificaţii pentru plata impozitelor până la data de 31 martie în procent de 10%. De asemenea, persoanele cu handicap grav sau accentuat pot fi scutite de impozitele pe clădiri şi teren în urma unei anchete sociale”, ne-a declarat Vasilică Diaconu, primarul comunei Măgurele. (P)