La meciul Petrolul – Oțelul sunt așteptați circa 10.000 spectatori

Redactia -

La meciul Petrolul – Oțelul sunt așteptați circa 10.000 spectatori

Sâmbătă, 4 august, peste 195 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile ,,Matei Basarab,, Ploieşti, vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre echipele F.C. Petrolul Ploieşti – F.C. Oţelul Galaţi.

Partida de fotbal va avea loc pe stadionul Ilie Oană din municipiul Ploieşti, începând cu ora 21.30.

Meciul a fost catalogat ca fiind unul cu grad „MEDIU” de risc.

Participanţii la această manifestare sportivă, trebuie să respecte măsurile stabilite de organizator şi forţele de ordine, pe traseele de deplasare la locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.

Răspunderea pentru asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă în interiorul stadionului revine Clubului F.C. Petrolul Ploieşti, care a încheiat în acest sens un contract cu o firmă specializată de pază.

Jandarmeria recomandă tuturor spectatorilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

În cadrul şedinţei de cooperare au fost stabilite toate detaliile cu privire la organizarea şi desfăşurarea acestui eveniment, iar organizatorul competiţiei a comunicat Jandarmeriei, următoarele date:

– accesul spectatorilor este permis începând cu orele 19.30;

– partida va fi urmărită de aproximativ 10.000 de spectatori.

Ordinea şi siguranţa publică în zona imediată şi în cea apropiată arenei sportive, precum şi menţinerea ordinii publice pe traseele de afluire/defluire ale suporterilor, vor fi asigurate de efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile ,,Matei Basarab” Ploieşti în cooperare cu celelalte forţe participante.