La pândă cu fiola prin Ploieşti/ Poliția Română și Bergenbier. premiază cei mai responsabili șoferi

Redactia -

La pândă cu fiola prin Ploieşti/ Poliția Română și Bergenbier. premiază cei mai responsabili șoferi

Șoferii din 5 orașe importante din țară: București, Ploiești, Constanța, Iași, Cluj care vor conduce în seara de 28 decembrie în orașele lor, vor avea surpriza să fie premiați de Poliția Română, într-o acțiune de educație rutieră desfășurată în parteneriat cu Bergenbier S.A.

Este prima acțiune de acest gen, desfășurată simultan în mai multe mari orașe din țară. Pentru a primi cadouri și urări de bine pentru Noul An, șoferii vor trebui sa treacă intâi testul fiolei. Dacă vor testa negativ, șoferii vor primi urări și premii „de bună purtare” de la Poliția Rutiera și patrulele Bergenbier S.A. Dacă testul va ieşi pozitiv, cred că nu mai e nevoie să spunem ce vor păţi cei controlaţi.

Parte a campaniei Alege Viața – Prietenul la volan se cunoaște, acțiunea de educație rutieră și de încurajare a responsabilitații la volan desfășurată la nivel național, va avea loc în București, Ploiești, Constanța, Iași și Cluj în noaptea dintre 28 și 29 decembrie, între orele 22:00 – 02:00.

„Este binevenită această campanie acum, în pragul sărbătorilor de iarnă, când petrecerile se tin lanț și tentația de a ciocni un pahar de alcool împreună cu prietenii este foarte mare. Recomandăm șoferilor să lase mașina acasă dacă decid să consume băuturi alcoolice. Riscurile la care se expun și la care îi expun și pe ceilalți participanți la trafic sunt foarte mari.”, a declarat domnul comisar-șef Lucian Diniță, Directorul Direcției Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliției.

Compania Bergenbier S.A. susține aceasta acțiune de conștientizare a riscurilor la care se expun șoferii care conduc sub influența bauturilor alcoolice. „Ne dorim să promovăm consumul responsabil ca alegere corectă pentru șoferi. Dacă doresc să dea noroc cu prietenii pot alege o bere fără alcool sau se pot asigura că au alături un prieten la volan, acela care consumă responsabil pentru a-și duce prietenii în siguranță acasă“, a declarat Ileana Dumitru, Director Juridic și Relații Publice, Bergenbier S.A.

În paralel se va desfășura în hypermarketurile Cora și Carrefour o campanie împotriva consumului de alcool la volan, prin care participanții vor testa ochelari speciali ce produc tulburări de vedere asociate consumului de alcool. Șoferii vor primi materiale informative din campania „Prietenul la volan se cunoaște” și vor fi premiați cu o doză de Bergenbier Fără Alcool, o bere de care se pot bucura oricând.