Gazeta de Prahova

La Petrolul au venit doi greci, dar pleacă… Grecu. Mijlocașul de bandă împrumutat de la Viitorul a fost chemat la reziliere!

Sport

Dragos Trestioreanu

Așa cum am scris ieri pe www.gazetaph.ro și cum, de altfel, era și de așteptat, odată cu împrumutul, de la Viitorul Ovidiu, al lui Alexandru Stoica, până la finele sezonului, numărul de mijlocași de bandă devenise prea mare, 5, fiecare titular având o dublură, dar rămânând și unul în plus, care cu siguranță ar fi urcat în tribună, la fiecare meci. Rămânea astfel de văzut asupra cui urma să pice… necazul și s-a și aflat, deja.

Surprinzător, alegerea renunțării la Robert Grecu (foto lângă titlu și prima din text, ambele în dreapta, ultima de jos, în stânga; 20 de ani) – un „U 21” adus de la FC Argeș, dar detașat tot de la Viitorul, piteșteanul sosind, împreună cu Tordai direct în cantonamentul de la Terme Čatež, din Slovenia, în vară – a fost una total neașteptată. Într-adevăr, el s-a acomodat ceva mai greu, dar spre finalul turului și, mai ales, în ultimul meci de acasă, cel cu CS Balotești, a fost printre cei mai buni oameni ai Petrolului.

Reamintesc că Grecu a deschis scorul, cu o execuție pretențioasă, în deplasare, la meciul cu Academica Clinceni, unul care avea, din păcate, să fie pierdut după remontada gazdelor, și a asigurat un assist perfect pentru Sergiu Arnăutu, în disputa cu trupa lui Fane Nofitovici, „rabona” lui, din stânga, oferindu-i golgheterului „lupilor” posibilitatea de a se desprinde de… Laurențiu Marinescu, cu un gol! Dar, impresia tuturor a fost că, și dacă mingea nu ar fi fost împinsă în plasă, de pe linia porții, ar fi fost gol direct!

La Petrolul, Robert – care are o cotă de 100.000 de euro pe www.transfermark.de, cea maximă de până acum a sa fiind cu 75.000 de euro mai mult – a prins cu totul 11 meciuri. A marcat un gol și a oferit o pasă de gol, reușind, în sfârșit, să „explodeze”, așteptându-l un retur pe măsura evoluțiilor de la SCM Pitești, care l-au propulsat la FCSB, apoi revenind în orașul natal, la FC Argeș, înainte de a fi fost direcționat spre Ploiești, de către mentorul său, Gheorghe Hagi. Interesant este că agentul lui Grecu este același cu al nou-venitului Alexandru Stoica, ambii fiind impresariați de firma italianului Pietro Chiodi, cel care care i-a preluat jucătorii lui Giovanni Becali, atunci când acesta a trebuit să ispășească acea condamnare din Dosarul Transferurilor. De altfel, cei mai buni echipieri tineri ai Viitorului au contracte semnate cu Chiodi.

„Am fost chemat de conducerea Petrolului și mi s-a propus rezilierea amiabilă a contractului – a declarat, în exclusivitate pentru www.gazetaph.ro, Robert Grecu, el adăugând că „o voi accepta zilele viitoare, deși nu am nicio ofertă în acest moment, pentru a semna cu vreo altă echipă. Îmi pare rău că se întâmplă așa, dar le doresc băieților să promoveze la vară”! Făcând haz de necaz, Petrolul a adus acum doi greci, Chrysovalantis Kozoronis și Georgios Sarris, dar se roagă de… Grecu să plece!

Foto: www.fcpetrolul.ro (Cristi STAVRI și www.sportpictures.eu – Răzvan PĂSĂRICĂ)

Citeste mai departe

Imagini de la recuperarea cu suport aero realizata astazi pe Valea Albă, de catre salvamontistii prahoveni si elicopterul pus la dispozitie de catre Inspectoratul General pentru Aviatie si Departamentul pentru Situatii de Urgenta.Din pacate, astazi a fost situatia in care cel mai negru gand al salvamontistilor cand merg sa recupereze un decedat, devine realitate , cel in care trupul gasit sa nu fie al persoanei cautate, ci al unei alte persoane neanutate ca disparuta, cum s-a intamplat si acum, ca in multe alte situatii. Actele gasite asupra victimei ne confirma ca aceasta nu este persoana anuntata ca disparuta acum 2 saptamani, fiind vorba de o persoana cu un al nume, domiciliata in Giurgiu. Continua cautarile, continua consumul de resurse umane si materiale, continua expunerea la risc, dar , noi nu putem spune "NU", noi nu putem spune "NU se poate" !

Publicată de Salvamont Romania - Dispeceratul National Salvamont pe Duminică, 17 martie 2019
Fără categorie
Statistici T5
Inline
Inline