La Petrolul în returul trecut, Daniel Cîrjan a ajuns la campioana țării, CFR Cluj. Deocamdată, la echipa a doua

Dragos Trestioreanu -

La Petrolul în returul trecut, Daniel Cîrjan a ajuns la campioana țării, CFR Cluj. Deocamdată, la echipa a doua

În iarna trecută, printre primele transferuri făcute de conducerea Petrolului, în vederea atacării cu șanse mari a promovării în Liga a II-a, a fost cel al tânărului Daniel Ștefan Cîrjan (20 de ani), de la adversara din Seria a III-a, Viitorul Domnești, împrumutat pentru returul ediției 2017-2018 a campionatului celui de-al treilea eșalon. Dani Cîrjan avea un Feedback bun, fiind co-golgheter al turului, împreună cu cel care avea să-i devină coechipier, Sergiu Arnăutu, fiecare punctând de câte 10 ori.

Dacă Arnăutu, și în retur, a avut un statut de titular inamovibil, mai înscriind încă 10 goluri, în schimb, Cîrjan – care a declarat că „am mers la Ploiești pentru fanii inegalabili de acolo” – a fost folosit sporadic și a primit, cu totul și cu totul inexplicabil, și minute puține, per total, din partea antrenorului principal de-atunci, Romulus Ciobanu. Astfel încât, jucătorul – creditat ca o mare speranță – nu a avut când și cum să demonstreze de ce marcase atât de mult în tur, sfârșind partea a doua a sezonului fără vreo reușită! Poate că firesc, lui Daniel Cîrjan, în condițiile în care spune că nu i s-a făcut o ofertă de prelungire a contractului, i s-a căutat o nouă provocare. Astfel încât, el se află în aceste zile la Cheile Grădiștei, în cantonament cu echipa a doua a campioanei en-titre, CFR Cluj. Adică, tot acolo unde a avut și primul stagiu de pregătire, iarna trecută, cu Petrolul.

„Marți (n.r. – 17 iulie 2018) o să mă duc la Cluj și cred că o să semnez” – a declarat pentru www.gazetaph.ro tânărul și talentatul fotbalist. De notat că, la „satelitul” campioanei, Dani Cîrjan se reîntâlnește cu fostul său antrenor de la Sportul studențesc și Viitorul Domnești, Virgil Andronache (42 de ani). „Mi-aș fi dorit să rămân la Petrolul, dar nu am mai fost dorit, am avut oferte de la patru echipe de liga secundă, dar am preferat CFR 2, din al treilea eșalon, pentru că este echipa a doua a campioanei en-titre” – a ținut să mai spună Cîrjan, al cărui frate mai mic, Cătălin, este țintă a unor cluburi mari din străinătate, cu Arsenal Londra în frunte.

Foto: Facebook