La Podenii Noi, hoţul de porumb strigă hoţii

Redactia -

La Podenii Noi, hoţul de porumb strigă hoţii

Luni, în jurul orei 1630, polițiștii Secției Rurale nr. 1 Apostolache au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112, de un bărbat de 40 de ani din comuna Podenii Noi, cu privire la faptul că trei persoane ar fi pătruns în curtea locuinței sale, l-ar fi agresat și i-ar sustras căruța.

            În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar, în urma verificărilor efectuate au constatat faptul că, în jurul orei 1600, reclamantul ar fi fost observat de doi localnici, în timp ce ar fi sustras știuleți de porumb de pe terenul unuia dintre ei și i-ar fi încărcat într-o căruță. Apelantul ar fi plecat din locul respectiv cu căruța, pe un drum neamenajat, în direcția locuinței sale, iar, în momentul în care ar fi observat că era urmărit de proprietarul terenului, ar fi abandonat porumbul sustras. Ajungând acasă, reclamantul a apelat  S.N.U.A.U. 112.

În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări față de reclamant, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, totodată acesta fiind sancționat contravențional cu o amendă de 1.000 de lei pentru alertarea falsă a poliției.