Gazeta de Prahova

La Popești-Leordeni, Petrolul mai mult ca sigur fără primul căpitan! Nici Dragoș Gheorghe nu va mai reveni până în retur

Sport

Dragos Trestioreanu

Ieșit din joc în minutul 22 al ultimului meci desfășurat în 2017 pe arena Ilie Oană, cu Astra 2, scor: 0-0, primul căpitan al Petrolulului Ploiești, Claudiu Tudor (foto sus, în dreapta, în plan depărtat), este în continuare indisponibil și nu se știe încă sigur dacă va putea evolua sâmbătă, 18 noiembrie, de la ora 14.00, în cea din urmă partidă a turului campionatului Seriei a III-a a Ligii a III-a, de la SC Popești-Leordeni.

Claudiu Tudor a suferit, în prima repriză a drebiului local cu trupa „dracilor negri”, o criză a nervului sciatic, fapt pentru care a și cerut schimbarea, fiind înlocuit atunci cu Alexandru Puchea. „Efectiv, nu mai simt jumătate din genunchiul stâng” – a declarat căpitanul pentru www.gazetaph.ro, adăugând că „nu cred că voi fi în teren la meciul de la Popești-Leordeni”. Dacă unicul play-maker din lotul „lupilor” nu va evolua în județul Ilfov, absența lui va fi una importantă pentru Petrolul, el ordonând de fiecare dată jocul echipei. Conform declarației lui Claudiu Tudor, mai mult ca sigur că a terminat deja prima jumătate a campionatului!

Absent 100% din meciul de la SC Popești-Leordeni va fi Dragoș Gheorghe (foto jos, în dreapta, după reușita din meciul de la Concordia Chiajna 2), a cărui pubalgie de efort, o afecțiune a mușchilor inghinali, îl va ține în afara terenului și acum, urmând a reveni la pregătirile pentru retur. De altfel, atât el, cât și Claudiu Tudor au bifat cele mai lungi absențe din motive medicale, în tur, din lotul Petrolului.

Foto: www.sportpictures.ro și www.fcpetrolul.ro

Citeste mai departe

Imagini de la recuperarea cu suport aero realizata astazi pe Valea Albă, de catre salvamontistii prahoveni si elicopterul pus la dispozitie de catre Inspectoratul General pentru Aviatie si Departamentul pentru Situatii de Urgenta.Din pacate, astazi a fost situatia in care cel mai negru gand al salvamontistilor cand merg sa recupereze un decedat, devine realitate , cel in care trupul gasit sa nu fie al persoanei cautate, ci al unei alte persoane neanutate ca disparuta, cum s-a intamplat si acum, ca in multe alte situatii. Actele gasite asupra victimei ne confirma ca aceasta nu este persoana anuntata ca disparuta acum 2 saptamani, fiind vorba de o persoana cu un al nume, domiciliata in Giurgiu. Continua cautarile, continua consumul de resurse umane si materiale, continua expunerea la risc, dar , noi nu putem spune "NU", noi nu putem spune "NU se poate" !

Publicată de Salvamont Romania - Dispeceratul National Salvamont pe Duminică, 17 martie 2019
Fără categorie
Statistici T5
Inline
Inline