Direcţia 5 şi LaLa Band cântă în Afi Palace Ploieşti

Redactia -

AFI_Palace_Ploiesti_1

AFI Palace Ploiești continuă și săptămâna aceasta seria de concerte dedicate ploieștenilor, aducând in inima orașului cei mai iubiți artiști.

 

Astfel, mâine, începând cu orele 19:30, AFI Palace Ploiești va găzdui un concert extraordinar susținut de trupa Direcția 5.

 

După 22 de ani de activitate şi cu 26 de albume în portofoliu, Direcţia 5 continuă să încânte lumea cu melodiile lor pline de semnificaţii ce au ramas adânc întipărite în mintea fanilor. “O fată ca ea” şi “Povestea noastră” sunt printre cele mai cunoscute şi iubite melodii ce au cucerit inimile tuturor.

 

Toți cei care apreciază muzica trupei Direcțioa 5 sunt așteptați mâine seară în AFI Palace Ploiești pentru asculta live piesele lor preferate.

 

Pentru că surprizele se țin lanț în AFI Palace Ploiești, joi, 5 decembrie de la ora 19:00, îndrăgita trupa LaLa Band va fi mai aproape de fanii lor din Ploiești, oferindu-le un moment artistic de excepție.

 

Cu această ocazie, fanii vor putea asculta piese precum: “Stage of Joy”, “Dance dance dance”, “One Wish”, cover-uri după piese consacrate: “Grenade”, “I feel pretty”, dar şi melodii de pe albumele anterioare, cât şi de pe cel mai recent material discografic “LaLa Band, LaLa Love Forever”.

 

În așteptarea lui Moș Nicolae, copiii sunt așteptați vineri în AFI Palace Ploiești cu workshop-uri tematice și cu o multitudine de surprize. Seara se vor aprinde luminițele de Crăciun, iar cei mai cuminți copii vor primi din partea AFI Palace Ploiești cadouri surpriză.

 

Până la finalul anului, AFI Palace Ploiești va organiza săptămânal concerte și evenimente dedicate ploieștenilor, oferindu-le în același timp o serie de oferte cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

 

Pentru a afla mai multe informații despre ofertele și evenimentele care vor urma în AFI Palace Ploiești, puteți accesa site-ul www.afipalaceploiesti.ro sau pagina de Facebook, AFIPalacePloiesti.