Lansarea candidaţilor PNL – GALERIE FOTO

Redactia -

Sala Sporturilor Olimpia din Ploieşti a adunat, vineri, 18 martie 2016, cei mai importanţi reprezentaţi ai Partidului Naţional Liberal din Prahova. Alături de liderii la nivel naţional ai formaţiunii – Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, precum şi de alţi şefi de organizaţii judeţene din ţară, au fost cei mai importanţi reprezentanţi ai PNL Prahova: copreşedinţii Iulian Dumitrescu şi George Ionescu, primari de oraşe şi comune, candidaţi la alegerile locale. De remarcat faptul că la acest eveniment aveam să o revedem pe Roberta Anastase, cea care s-a retras pentru o perioadă din viaţa publică pentru a se dedica creşterii copilului.

Evenimentul a debutat cu un moment extrem de emoţionant: aniversarea preşedintelui de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus care, la cei 99 de ani pe care i-a împlinit, a reuşit să ridice sala în picioare în momentul în care s-a adresat audienţei. Iar epigrama pe care Mircea Ionescu Quintus a citit-o la acest moment aniversar a fost aplaudată la scenă deschisă: „Spre o sută anii mi se-adună/Ca în păduri semeții brazi/Și s-or găsi destui să spună /Ce mai înseamnă suta azi”. La finalul discursului său, Nicolae Furdui Iancu i-a dedicat câteva cântece patriotice care, cu siguranţă, au ajuns la sufletul tuturor celor prezenţi în sală.

Ulterior s-a desfăşurat lansarea candidaţilor PNL la alegerile locale, începând cu Iulian Dumitrescu – pentru Consiliul Judeţean şi Andrei Volosevici pentru Primăria Ploieşti. Printre primarii PNL remarcaţi pentru activitatea şi susţinerea de care se bucură în rândul electoratului au fost evidenţiaţi Marian Măchiţescu – Urlaţi, Ion Savu – Bucov şi Costel Morărescu – Filipeştii de Pădure. Dintre cei care vor candida la locale din partea PNL îi amintim pe Ştefan Lupu – Măneciu, Lucian Costea – Valea Doftanei şi Romu Moraru – Slănic.