Lansarea candidatului PNL la Primăria Boldeşti-Scăeni, Florin Dincă

Redactia -

Lansarea candidatului PNL la Primăria Boldeşti-Scăeni, Florin Dincă

Partidul Naţional Liberal Prahova a organizat vineri lansarea candidatului formaţiunii pentru funcţia de primar al oraşului Boldeşti-Scăeni, Florin Dincă. Evenimentul a avut loc la Casa de Cultura „Mihai Eminescu” din Scăeni, în prezenţa a aproximativ 300 de membri şi simpatizanţi. Printre participanţi s-au numărat copreşedinţii PNL Prahova, Iulian Dumitrescu şi George Ionescu, alături de senatorul Ion Luchian şi deputatul Dragoş Gunia, aceştia afirmându-şi încrederea că Florin Dincă va reuşi să aducă un suflu tânăr în administraţia locală şi să schimbe faţa oraşului Boldeşti-Scăeni.

„Am avut ocazia să discut foarte mult cu Florin în ultima perioadă, am vorbit despre problemele cetăţenilor – fie că e vorba de reabilitarea blocurilor, astfaltarea străzilor, nevoia unei staţii de epurare sau curăţenia oraşului – şi am observat că are soluţii pentru toate. Sunt convins că avem în faţă viitorul primar al oraşului Boldeşti-Scăeni. Împreună, vom face o echipă excelentă şi îmi propun ca în urma alegerilor din iunie 2016, după ce voi deveni preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, să îl susţin în toate proiectele pe care le va avea, astfel încât să transformăm oraşul aşa cum îl doresc toţi locuitorii lui”, a afirmat copreşedintele PNL Prahova, senatorul Iulian Dumitrescu.

„Eu amintesc ori de câte ori trec printr-o localitate de jaful pe care l-a făcut PSD-ul în ultimii ani în Prahova. Noi, Partidul Naţional Liberal, am ales cei mai buni candidaţi pe care-i puteam avea, trecuţi printr-un filtru de integritate şi performanţă. Oraşul Boldeşti-Scăeni are un potenţial uriaş şi sunt sigur că va arăta mult mai bine cu Florin Dincă primar”, a declarat copreşedintele PNL Prahova, deputatul George Ionescu.

„Cred cu tărie că experienţa dobândită în cei 15 ani petrecuţi în sectorul privat, corelată cu cea a ultimilor patru ani în care m-am implicat şi în administraţia locală, din postura de consilier local, poate fi transpusă cu folos în sectorul public, pentru realizarea unor proiecte de viitor care să îmbunătăţească situaţia economică şi socială a acestui oraş. Consider că actuala administraţie a făcut puţine pentru oraşul nostru. Este nevoie de o strategie de dezvoltare durabilă, prin care să identificăm resursele necesare care să readucă localitatea noastră – pe vremuri al treilea oraş din Prahova – acolo unde îi este locul!”, a afirmat Florin Dincă.

Florin Dincă este născut şi crescut în Boldeşti-Scăeni, este căsătorit şi are un băiat de opt ani. A absolvit cursurile Universităţii Petrol-Gaze Ploieşti în anul 2001, iar de la începutul anului 2004 se ocupă de managementul societăţii Artema Plast din localitate, producător de ambalaje pentru industria alimentară şi lider al pieţei de profil din România.