Lasă-te inspirat de ofertele speciale și ideile de cadouri de Crăciun din noul hipermarket Carrefour din Prahova Value Centre

Daniel Dimache -

Lasă-te inspirat de ofertele speciale și ideile de cadouri de Crăciun din noul hipermarket Carrefour din Prahova Value Centre

Poveștile de iarnă se scriu cu multă pasiune și atenție la detalii, iar magazinul Carrefour Ploiești Democrației este pregătit pentru sezonul rece cu experienţe pentru fiecare.

Noua Colecţie TEX își propune să aducă tot ce trebuie pentru confortul familei, de la mic la mare, afară sau acasă. Pentru că se apropie Sărbătorile de Crăciun, ploieștenii se pot bucura de o gamă extinsă de produse cu tematică de Crăciun, de la brazi și ornamente la decorațiuni interioare și exterioare. Puteți găsi tot ce aveți nevoie pentru mesele festive, de la preparate tradiționale la cozonaci și băuturi speciale, pentru cadourile celor dragi. De asemenea, părinții sunt ajutați să ajungă mai ușor la Moș Crăciun. Ei pot găsi pe rafturile magazinului mii de produse, de la jucării până la dulciuri.

Magazinul Carrefour te pregătește și de oaspeți și și-a propus să te ajute să economisești cea mai de preț resursă: timp pe care să îl petreci cu cei dragi. La Carrefour, există tot ce trebuie pentru mesele festive – de la preparate tradiționale la cozonaci și băuturi speciale, pentru cadourile celor dragi – o selecție care să îi bucure și pe cei mici, și pe cei mari, precum și alte snacksuri.

„Vă așteptăm cu brațele deschise și cu multă căldură în noul magazin Carrefour din Ploiești pentru a descoperi împreună poveștile de iarnă. Ne dorim să să vă oferim o experiență sigură de cumpărături alături de celelalte magazine de aici, printr-o multitudine de opțiuni de cumpărături, atât online cât și la raft. Sezonul rece ne găsește pregătiţi de noi experienţe, iar noi, la Carrefour, punem familia în centrul atenției de sărbători. Dăm o mână de ajutor părinților ca să ajungă mai repede la Moș Crăciun printr-o gamă variată de jucării și dulciuri sau haine Tex. Nu în ultimul rând, punem la dispoziție tot ce este nevoie pentru mesele festive, de la preparate tradiționale, la cozonaci și băuturi speciale, pentru cadourile celor dragi.” a declarat Marius Tudor, Director Hipermarket Carrefour Ploiești Democrației.

 

Iarna asta, Carrefour propune stilul funcţional, de la clasicele piese de exterior, călduroase şi pufoase, la cele esenţiale, de purtat în casă. Ploieștenii sunt invitați să descopere Colecţia de Iarnă TEX, concepută pentru timp de calitate în familie, pentru a se bucura împreună de fiecare moment. Şi pentru că tot vorbim de confortul familiei, TEX încurajează shoppingul în siguranţă. Oricum se anunţă vremea iarna asta, https://carrefour.ro/tex este disponibil și online.

 

Magazinul Carrefour din Ploiești are atât case obișnuite, dar și case de tip Self Checkout prin intermediul cărora clienții au posibilitatea de a își scana și plăti singuri produsele din coș, pentru o sesiune de cumpărături mai eficientă și pentru a diminua considerabil timpul de așteptare. Sistemul este simplu și intuitiv pentru oricine și permite atât plata cash, cât și cu cardul, iar clienții au parte în orice moment de asistență, din partea unui angajat Carrefour. De asemenea, prin opțiunea Scan & Pay din aplicația Carrefour, clienții pot scana și plăti produsele pe măsură ce le adaugă în coșul de cumpărături. De asemenea, pentru siguranța clienților, Carrefour Ploiești, la fel ca toate hipermarketurile Carrefour din țară, deține certificarea internațională SAFE Asset Group, care recunoaște magazinul ca fiind „COVID-19 Compliant”, prin măsurile extensive de protecție și siguranță în contextul pandemiei.

Toate aceste produse sunt disponibile atât în magazinul fizic, cât și prin aplicația Carrefour, carrefour.ro și BRINGO, un univers cu multiple opțiuni, din care clienții pot alege cum preferă să intre în posesia cumpărăturilor, cu livrare direct acasă sau ridicând produsele pregătite din hipermarket, prin opțiunea Click & Collect.

 

În prezent, Carrefour oferă în Ploiești un univers de opțiuni de shopping, ce poate fi accesat prin:

  • Hipermarketul propriu-zis – Piața 1 decembrie, nr. 1, Ploiești, deschis de luni până duminică, între 07:00 – 21.00 (pe perioada restricțiilor); peste 50.000 de produse la prețuri accesibile; o suprafață de vânzare de 4.140 mp; peste 780 de locuri de parcare gratuite; 5 case tradiționale, 5 case rapide Self Checkout cu plata prin cash/card și 5 case Self Checkout cu plata exclusiv prin card; Click & Collect; WI-FI gratuit; Telefon: 0374.300.910;
  • Aplicația Carrefour care include programul Act For Good;
  • carrefour.ro;
  • BRINGO.