L’AtelierVintage produce în această perioadă delicată măşti faciale(P)

Vlad Preda -

L’AtelierVintage produce în această perioadă delicată măşti faciale(P)

Utilizarea măștilor de protecție reprezintă un subiect controversat. Specialiștii și autoritățilede la nivel mondial sunt împărțiți în două tabere: cei care recomandă utilizarea măștilor de protecție doar de către cei bolnavi și îngrijitorii acestora și cei care recomandă utilizarea măștilor la scară largă. În ultimul timp însă, din ce în ce mai multe țări au început să recomande populației să folosească măști confecționate acasă,din materiale la îndemână.

Studiile care au analizat eficiența măștilor artizanale au arătat că în ciuda faptului că sunt mai puțin eficiente decât cele chirurgicale, oferă un grad de protecție, mai ales al celorlalte personae față de purtător.

„Orice tip de mască folosită la nivel populațional va scădea riscul de expunere virală și infecție, în ciuda etanșeității și aderenței imperfecte”. Alt studiu consideră că măștile improvizate sunt mai bune decât nici o protecție dar atrage atenția că „orice mască, indiferent de cât de eficientă este filtrarea și etanșeitatea ei, va avea efecte minime dacă nu este folosită împreună cu alte măsuri de prevenție precum izolarea persoanelor infectate, imunizarea, și spălatul des al mâinilor”.

L’AtelierVintage

  • Pentru ca vrem sa ajutăm, atelierul nostru produce în această perioadă delicată măşti faciale. Acest produs nu înlocuieşte o mască medicală cu filtre speciale integrate, însă areun rol destul de mare în prevenţia răspândirii virusului Covid19.
  • Măştile sunt confecţionate din bumbac, tercot şi damask cu 3 pliuri şi prindere cu elastic, de culori diferite. Mărime universală.
  • Mod de utilizare: masca se poartă cu bărbia, gura şi nasul acoperite, cu părţile laterale ale măştii cât mai bine lipite de obraji.
  • Înainte de utilizare se recomandă spălarea la 40 de grade şi călcarea cu abur la temperatură înaltă.

 

 

 

DESCRIERE PRODUS

Măştile sunt confecţionate din bumbac, tercot şi damasc cu 3 pliuri si prindere cu elastic, de culori diferite.

Mărime universală.

Preţ  5 RON /buc.

4,5 RON pentru comenzile de peste 50 buc.

4 RON pentru comenzile de peste 200 buc.

Firmă neplatitoare de TVA*

Pentru detalii şi comenzi ne puteţi contacta la numărul de telefon  0758.849.081

L’Atelier Vintage