Gazeta de Prahova

Laura Moagher, în cărţi pentru funcţia de ministru

Politică

Daniel Dimache

Numele deputatei PSD Prahova este vehiculat des zilele acestea ca urmând să fie propusă pentru funcţia de ministru al Dezvoltării, în locul Olguţei Vasilescu, iar senatorul de Bacău Dragoş Benea, ca ministru al Transporturilor. Nu este nimic oficial deocamdată, mai fiind vehiculate încă 1-2 nume, dar insistenţa cu care se vorbeşte despre Laura Moagher în mediile politice şi în media o dau ca favorită la nominalizare în funcţia de ministru. Desemnarea Laurei Moagher ca ministru este privită ca o mare surpriză politică.

Laura Moagher, în vârstă de 39 de ani, este deputat de Prahova din anul 2016. Este licențiată în drept și a urmat un master în „Securitate comunitară și terrorism”. În ceea ce privește experiența politică, Moagher a deținut funcții precum cele de consilier judetean – Consiliul Judetean Prahova, coordonator campanie alegeri locale PSD Prahova secretar executiv PSD Prahova, vicepresedinte al Organizației Femeilor Social-Democrate.

Mai multe detalii despre activitatea Laurei Moagher puteţi găsi aici.

Citeste mai departe

Imagini de la recuperarea cu suport aero realizata astazi pe Valea Albă, de catre salvamontistii prahoveni si elicopterul pus la dispozitie de catre Inspectoratul General pentru Aviatie si Departamentul pentru Situatii de Urgenta.Din pacate, astazi a fost situatia in care cel mai negru gand al salvamontistilor cand merg sa recupereze un decedat, devine realitate , cel in care trupul gasit sa nu fie al persoanei cautate, ci al unei alte persoane neanutate ca disparuta, cum s-a intamplat si acum, ca in multe alte situatii. Actele gasite asupra victimei ne confirma ca aceasta nu este persoana anuntata ca disparuta acum 2 saptamani, fiind vorba de o persoana cu un al nume, domiciliata in Giurgiu. Continua cautarile, continua consumul de resurse umane si materiale, continua expunerea la risc, dar , noi nu putem spune "NU", noi nu putem spune "NU se poate" !

Publicată de Salvamont Romania - Dispeceratul National Salvamont pe Duminică, 17 martie 2019
Fără categorie
Statistici T5
Inline
Inline