Le-a „ghicit” pe bani şi bijuterii până a săltat-o poliţia

Redactia -

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Ploieşti au identificat principalul suspect în cazul comiterii a trei infracţiuni de înşelăciune. Este vorba despre  Ş. Luminiţa de 30 ani, din comuna Floreşti.

Din cercetările poliţiştilor a rezultat că sub pretextul ghicirii viitorului, femeia deposeda părţile vătămate de bijuterii sau sume de bani. Astfel, C. Maria a fost deposedată de bijuterii din aur în valoare de 250 lei, S. Cristina, a fost deposedată de bijuterii din aur şi suma de 800 lei, iar H. Roxana a fost deposedată de bijuterii din aur, în valoare de 600 lei.

 Poliţiştii au efectuate activităţi de căutare a suspectei în judeţele Prahova, Ilfov şi Galaţi. Extinzând cercetările, au aflat că aceasta intenţionează să părăsească teritoriul României, şi au dat-o în consemn la toate punctele de trecere a frontierei.

Ieri, Ş. Luminiţa a fost depistată în aeroport, în timp ce încerca să părăsească România, cu destinaţia Portugalia. Suspecta a fost preluată de o escortă şi condusă la sediul Poliţiei pentru cercetări, faţă de ea fiind luată măsura reţinerii pe bază de ordonanţă, pentru o perioadă de 24 ore.