Leo Grozavu nu renunță la obiceiul bun: al doilea meci-școală al „lupilor”. Acum, pe terenul echipei CS Păulești

Dragos Trestioreanu -

Leo Grozavu nu renunță la obiceiul bun: al doilea meci-școală al „lupilor”. Acum, pe terenul echipei CS Păulești

După ce în săptămâna celei dintâi partide din noua ediție de campionat a Ligii a II-a, antrenorul principal al Petrolului, Leo Grozavu, le-a programat jucătorilor săi un meci-școală cu o formație din Liga A Prahova, Petrolistul Boldești, disputat marți, 31 iulie 2018, pe arena Ilie Oană, cu porțile închise, în aceasta, tot marți, adică pe 14 august, va fi organizat încă unul.

De la ora 16.30, la arena cosmetizată de lângă pădurea Păuleștiului, se va desfășura un joc-școală între divizionara secundă FC Petrolul Ploiești și una dintre favoritele viitorului sezon al Ligii a IV-a locală, CS, cea antrenată din această vară de către fostul echipier și antrenor secund al „lupilor”, Ciprian Pura. Este posibil să se profite de prilej și să fie văzuți încă o dată la lucru fotbaliștii din lotul care a debutat în campionatul Ligii a II-a, ci și, pentru prima oară, unii dintre cei care se află la Ploiești pentru a fi testați de colectivul tehnic al „galben-albaștrilor”.

Cum la primul meci oficial, cel de acasă cu Sportul Snagov, încheiat cu 0-0, ofensiva a cam fost în suferință, și la nivelul creației, și la cel al eficienței la poarta adversă, s-au căutat astfel de posturi. Unul dintre străinii veniți deja este spaniolul Noé Acosta Rivera, un mijloc cu disponibilități ofensive care, mai mult ca sigur, va fi urmărit cu Păuleștiul. Dacă vor fi și alți nou-sosiți, urmează a se descoperi la arena de fotbal din Păulești, cu ocazia acestui meci-școală. Reamintesc că peste trei zile de la desfășurarea acestuia, vineri, 17 august, se va disputa altul oficial, cel din etapa a III-a a campionatului Ligii a II-a, de pe teren propriu, cu Pandurii Târgu Jiu.

Foto: www.brasov.ro, www.fcpetrolul.ro și www.telegrama.ro