Leo Grozavu, pe lista unei… adversare a Petrolului, din Liga a II-a. Timișoara se pare că nu l-a uitat!

Dragos Trestioreanu -

Leo Grozavu, pe lista unei… adversare a Petrolului, din Liga a II-a. Timișoara se pare că nu l-a uitat!

Mergând pe „gheață subțire” sau pe „sârmă”, cum vreți, antrenorul principal al FC Petrolul Ploiești, clujeanul cu domiciliul Leo Grozavu, așteaptă, se pare, o decizie în privința viitorului său imediat la trupa lui Laurențiu Marinescu și a coechipierilor săi. Deși, încă după meciul pierdut la Pitești, cu un scor de forfait, în fața Argeșului, a izbucnit scandalul, de la fani și – se spune – până la vârful conducerii clubului, au trecut trei zile și nu s-a comunicat nimic oficial.

În această perioadă de timp, fără vreo informație dinspre globul de sticlă de la arena Ilie Oană, acolo unde, joi noapte, la revenirea din Trivale, Grozavu a rămas… mut în fața suporterilor veniți să îi ceară socoteală, s-a dat drumul, firesc, la zvonuri. Unul ar fi că lui Leo i s-ar fi propus o reziliere amiabilă, în schimbul unei compensații financiare oneroase, pe care, se speculează, ar fi refuzat-o. Ca și a-și da demisia, de altfel. Ar fi avut, în schimb, se zice, o altă doleanță pecuniară, care – cum nu s-a anunțat despărțirea – pesemne că a fost considerată exagerată. Cert este că deși marți, 9 octombrie 2018, ora 19.30, este programată partida din etapa intermediară, a XI-a, cu Luceafărul Oradea, de pe „Ilie Oană”, nu se știe încă numele celui care va lua loc pe banca „lupilor”. Să fie tot Leo Grozavu, să fie secundul acestuia, Mugurel Cornățeanu, să fie… Tavi Grigore, ca posibil interimar, să fie altcineva? Vom afla cât de curând răspunsul la această întrebare.

Până atunci, www.debanat.ro anunță că tehnicianul Petrolului se află pe o listă de antrenori propuși să preia postul de A1 al unei partenere de întreceri a Petrolului, mai exact Ripensia Timișoara. O grupare cu un parcurs modest până în prezent și care nu a jucat încă împotriva „galben-albaștrilor”. Numele lui Grozavu este trecut alături de cele ale Alexandru Pelici, despre care se spune că ar urma să fie înlocuit, la Hermannstadt Sibiu, în Liga 1, de către Vasile Miriuță, apoi Ionel Ganea, „divorțat”, nu demult, de ACS Poli Timișoara, și Adrian Neaga, alias Rică, fost tot la ACS Poli, ca ultim tehnician înaintea retrogradării în eșalonul secund, din vară. E clar că se merge pe tehnicieni cunoscuți în Timișoara, dar cei de la „Ripi” chiar să nu se fi învățat minte după tot ce s-a întâmplat la… vecina zisă răutăcios „Recaș”?!?

Foto: www.liga2.ro