Leo Grozavu va fi prezentat oficial, marți dimineață, ca antrenor al Petrolului. A doua zi, reunirea lotului

Dragos Trestioreanu -

Leo Grozavu va fi prezentat oficial, marți dimineață, ca antrenor al Petrolului. A doua zi, reunirea lotului

Anunțat, pe www.fcpetrolul.ro, la data de 11 iunie 2018, drept înlocuitorul lui Romulus Ciobanu în funcția de antrenor principal al echipei „lupilor”, Leontin Grozavu va fi prezentat oficial la opt zile ulterior acelei informații. Cu același prilej, se vor mai afla și… necunoscute ținute bine la secret.

Când siteul clubului găzarilor le-a satisfăcut maxima curiozitate suporterilor actualei divizionare secunde FC Petrolul Ploiești în ceea ce privește numele șefului staff-ului tehnic, despre despărțirea de fostul tehnician principal vorbindu-se încă din penultima etapă a campionatului trecut, s-a rezolvat… puzzle-ul incluzându-i pe Edward Iordănescu, Mihai Teja, Balint Csaba și alții. S-a mai scris, tot atunci, și că, în cel mai scurt timp, urma să fie prezentat Leo Grozavu. Intervalul „cel mai scurt” a numărat însă mai bine de o săptămână, timp în care fanii au devenit iar curioși, mai ales în privința noului efectiv, al actualului întreg staff tehnic etc.

Aceste necunoscute, mai greu de crezut că toate chiar, vor fi „devoalate” marți, 19 iunie 2018, de la ora 11.00, atunci când, în sala de recepție a arenei Ilie Oană, așa scriind pe invitația trimisă mass-media,  va avea loc, citez, „o conferință de presă, în cadrul căreia va fi prezentat noul antrenor al echipei, dar și planurile și obiectivele <<lupilor galbeni>> pentru sezonul 2018-2019”. Chiar dacă nu se pomenește nimic despre prezentarea și a noului lot de fotbaliști, este mai dificil de închipuit că Grozavu nu va da anumite detalii și în acest sens, mai ales că a doua zi, miercuri, 20 iunie, la o oră care va fi comunicată poate tot marți, este programată și reluarea pregătirilor. Eveniment care, potrivit obiceiului din fiecare vară sau iarnă, se va consuma în fața suporterilor, pe arena Ilie Oană. Marți, fanii vor afla și despre componența staff-ului lui Leo Grozavu, din care nu va mai face sigur parte antrenorul portarilor, din Liga a III-a, Cătălin Grigore, reîntors la Dinamo, în primul eșalon. Rămâne de văzut dacă în staff va mai fi reținut vreun ploieștean sau prahovean. Una peste alta, de data aceasta, secretul a fost și mai bine ținut decât în iarna trecută, când măcar lista cu jucătorii la care s-a renunțat a fost făcută public cu mai multe zile înaintea reunirii!

Foto: www.btonline.ro