Let’s do it Romania. Curăţenie generală în Ploieşti

Redactia -

Let’s do it Romania. Curăţenie generală în Ploieşti

adresează cetăţenilor municipiului Ploieşti invitaţia de a face parte din echipa locală de acţiune pentru „Let’s do it România!”, cel mai mare proiect de implicare socială din România, ce se va desfăşura în data de 24 septembrie 2016.

Misiunea proiectului este mobilizarea cetătenilor, autoritătilor, societătii civile, companiilor private si a mass-mediei pentru curătarea arealelor naturale din jurul localitătilor României, alături de reciclarea a cel putin 30% din numărul de saci strânsi.

Înscrierea în echipă se realizează prin intermediul formularului de pe siteul proiectului http://www.letsdoitromania.ro.

Pentru municipiul Ploieşti, autoritatea responsabilă în gestionarea acestei acţiuni este RASP Ploieşti, tel. 0244-541071, fax. 0244-513670.

La nivelul municipiului Ploieşti au fost identificate următoarele zone în care vor acţiona voluntarii înscrişi pentru colectarea deşeurilor abandonate:

 

Let’s do it, Romania a reușit implicarea a peste 1.100.000 de voluntari în 6 ani de activitate. Viziunea noastră este o ţară cu 0 deşeuri, iar valorile pe care le trăim în fiecare zi sunt pasiunea, încrederea, respectul pentru natură şi implicarea.