Liberalii îi cer lui Semcu să-și dea demisia din funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean

Redactia -

Liberalii îi cer lui Semcu să-și dea demisia din funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean

Noua conducere a PNL Prahova i-a cerut lui Adrian Semcu să-și dea demisia din funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean, lucru care era așteptat să se întâmple zilele acestea. În aceeași situație au fost puși încă 3 liberali care încă mai activează în administrația locală a municipiului Ploiești. Din informațiile pe care le deținem, inițial i s-a cerut lui Semcu această demisie, urmând ca să i se propună să candideze la o poziție de deputat pe Colegiul Urlați, un fief al liberalilor prahoveni, zonă de unde provine acesta. Probabil că această înțelegere a fost respinsă, de vreme ce, prin comunicatul de față, se înțelege că, din nou, săbiile au fost scoase din teacă. Iată comunicatul remis de Biroul Politic Teritorial Prahova al PNL. Vom reveni cu amănunte.

C O M U N I C A T 

Vineri, 06 ianuarie a.c., Biroul Politic Teritorial Judeţean Prahova al P.N.L., s-a întrunit în şedinţă ordinară pentru a analiza strategia de acţiune politică a PNL Prahova la nivelul Municipiului Ploieşti şi a Judeţului Prahova.

Noua conducere PNL Prahova, constatând continuarea stării de colaborare cu partidul stat PDL a unor membrii PNL ce îndeplinesc funcţii de conducere la nivelul administraţiei publice din Municipiului Ploieşti şi din Judeţul Prahova, împotriva liniei politice a PNL şi a Protocolului USL semnat în 05 februarie 2011, a decis luarea unor măsuri care să ducă la eficientizarea acţiunii politice şi câştigarea alegerilor locale şi parlamentare din anul 2012 de către USL în Prahova.

În acest sens, Biroul Permanent Teritorial PNL Prahova a decis să ceară demisia din funcţiile publice deţinute în administraţia publică a Municipiului Ploieşti şi a Judeţului Prahova, a următorilor membrii PNL:

– Adrian Semcu din funcţia de Vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Prahova;

– Cătălina Bozianu din funcţia de Viceprimar al Primăriei Municipiului Ploieşti;

– Răzvan Lungu din funcţia de Director al RASP Ploieşti;

– Cristian Grozavu din funcţia de Director Adjunct al S.C. Hale şi Pieţe Ploieşti.

Biroul de Presă PNL Prahova