Liberalii prahoveni l-au ales pe Ludovic Orban preşedinte PNL

Redactia -

PNL Prahova a mers pe mâna lui Ludovic Orban în alegerile pentru preşedinţia partidului. Ludovic Orban a fost ales, sâmbătă, președinte al PNL cu 3.518 de voturi. Contracandidatul său, Cristian Bușoi, a primit 952 de voturi. 

Iulian Dumitrescu, preşedinte PNL Prahova: „Dragi prieteni liberali,
Este un slogan la modă în zilele noastre, atât printre membrii Partidului Naţional Liberal, cât şi printre oamenii pe care îi aşteptăm pe viitor să vină langa noi, şi anume celebrul “ #rezist”.
Acest slogan, stimaţi colegi, este sloganul perfect pentru un om care, vreme de 27 de ani, chiar şi atunci când loialitatea faţă de PNL l-a rănit, chiar şi atunci când lideri ai PNL din anumite momente l-au marginalizat, chiar şi atunci când lideri ai PNL din anumite momente l-au facut să sufere, el a rămas fidel Partidului Naţional Liberal şi valorilor liberale.
Este un om care nu şi-a pierdut nici o clipă speranţa într-un viitor mai bun pentru Partidul Naţional Liberal şi pentru România. Eu candidez din partea echipei lui Ludovic Orban la funcţia de prim-vicepreşedinte pentru mediul de afaceri şi societatea civilă, şi, ca atare, Ludovic Orban m-a rugat să vă spun câteva cuvinte şi despre economie, mediul de afaceri şi societate civilă.

PNL este singurul partid care a demostrat ca poate să schimbe istoria, în momente de răscruce, cu lideri inspiraţi.
Obiectivul marilor lideri politici nu este însă acela de a fi ridicaţi în slăvi. Obiectivul lor e acela de a face diferenţa, de a demostra ce e posibil. Am încredere că Ludovic Orban poate demostra că este un mare lider şi că va conduce Partidul Naţional Liberal către câştigarea alegerilor prezidenţiale din 2019 cu Klaus Iohannis şi a celor locale şi parlamentare din 2020.
Mult succes, Ludovic Orban! Mult succes, PNL!”