Liberalii vorbesc despre demiterea lui Adrian Semcu din fruntea PNL Prahova/ Variante la conducere: Virgil Guran, Mircea Roșca, Sorin Botez

Redactia -

Liberalii vorbesc despre demiterea lui Adrian Semcu din fruntea PNL Prahova/ Variante la conducere: Virgil Guran, Mircea Roșca, Sorin Botez

Se vorbește în termeni din ce în ce mai clari în rândul liberalilor prahoveni despre demiterea lui Adrian Semcu din funcția de președinte al Filialei PNL Prahova, fapt ce ar fi programat să se întâmple, tehnic, înainte de finele anului. Principalul motiv, dar nu singurul, spun liberali cu vechi ștate, ar fi relația prea apropiată de PD-L la nivelul Primăriei municipiului Ploiești, anunțul intempestiv al demisiei în bloc a liberalilor din funcțiile ocupate în administrația locală a municipiului fiind de fapt o manevră încercată de Adrian Semcu de contracarare a demiterii sale, atunci când a aflat că decizia ar avea deja girul Bucureștiului. De altfel, unii dintre cei anunțați ca fiind demisionari din structurile administrației spun că au aflat despre demisia lor din presă, lucru care ar fi nestatutar, cel puțin din punctul de vedere al modului unilateral prin care președintele PNL Prahova ar fi luat această decizie, fără să consulte forurile de conducere ale filialei. Deja sunt vehiculate și unele nume care ar putea să preia funcțiile de președinte la județ, dar și la municipiu (actualmente președinte Cătălina Bozianu), printre acestea amintindu-le pe cele ale lui câmpineanului Virgil Guran, comărniceanului Mircea Roșca, vicepreședinți ai organizației, iar pentru Ploiești varianta numărul 1 ar fi avocatul Sorin Botez.

Contactat de reporterii Gazetei de Prahova şi întrebat dacă poate comenta pe marginea informaţiilor privind înlocuirea sa, Adrian Semcu a răspuns că nu comentează astfel de zvonuri.

De altfel, joi seară a avut loc şedinţa Biroului Judeţean PNL unde s-a încercat înlocuirea lui Adrian Semcu, lucru care nu s-a reuşit, birourile, atât cel judeţean, cât şi cel municipal rămânând în actuala formulă.

Dincolo de toate aceste speculații se mai ridică un alt mare semn de întrebare: În cazul înlocuirii sale de le șefia filialei județene a PNL, ce se va întâmpla cu postul de vicepreședinte pe care îl ocupă acesta în cadrul Consiliului Județean Prahova?