Încă două zile și scutul se întoarce – oficial – la ACS Petrolul ’52! Trei membri fondatori ai clubului găzarilor vor fi prezenți la licitația de joi, să readucă mărcile „acasă”! !

Dragos Trestioreanu -

Încă două zile și scutul se întoarce – oficial – la ACS Petrolul ’52! Trei membri fondatori ai clubului găzarilor vor fi prezenți la licitația de joi, să readucă mărcile „acasă”! !

Luni, 25 octombrie 2021, pe siteul oficial al clubului găzarilor s-a postat informația potrivit căreia a fost înaintat la Primăria Ploiești dosarul solicitat de către aceasta pentru participarea la ședința de licitație de joi, 28 octombrie. O decizie care a fost luată în urma hotărârii Adunării Generale a Acționarilor ACS Petrolul ’52. Drept urmare, odată cu achiziționarea – contra cost – mărcilor se speră să se stingă și conflictul dintre susținătorii obligației clubului de a adjudeca la licitație toate cele șase mărci aflate în patrimoniul municipalității. Sau, cel puțin, măcar unul dintre conflictele izbucnite din vară încoace, cu referire la diverse subiecte, se dorește să fie închis.

În ziua în care s-a depus dosarul mai sus-menționat, pe gazonul arenei Ilie Oană, umăr lângă umăr, s-a fotografiat o parte dintre cei care au concurat direct la gloria Petrolului (foto sus, în ordine de la stânga la dreapta, Haralambie Ion, Decu Crângașu, Paul Gușă, Mircea Dridea, Costel Lazăr, Octavian Grigore, Ion Cojocaru, Virgil Dridea, Gheorghe Liliac și Constantin Ștefan, alături de care s- aflat și ultrasul membru AGA, Robert Burlacu). Mai precis, cei care merită mărcile mai mult decât oricine, și nu în orice condiții, precum în prezent! Sunt ale lor, de fapt, mărcile, care sintetizează, în șase imagini de mare impact pentru fanii „lupilor”, istoria unui club aproape centenar! Acum, mai rămâne de așteptat numai întoarcerea lor „acasă”, acolo unde au fost, la noul Petrolul, din vara lui 2016 și până la începutul verii anului în curs. Sincer, afirm cu siguranță că vor reveni, fiind ferm convins că la licitație nu se va mai prezenta o altă entitate în afara ACS Petrolul ’52 Ploiești. Un club care va fi reprezentat la licitație de președintele executiv Costel Lazăr, de directorul academiei de copii și juniori a clubului găzarilor, Octavian Grigore, și de membrul CD și AGA, Ion Cojocaru (foto jos, în ordine, de la stânga la dreapta).

Iată ce a declarat cu acest prilej, pe www.fcpetrolul.ro, președintele executiv al „lupilor”: „Cu sprijinul membrilor fondatori ai Asociației și cu concursul colegilor mei din club am întocmit și depus documentația necesară participării la licitație. Mărcile trebuie să revină acasă, la singura echipă cunoscută de toată lumea drept Petrolul, și avem speranța că lucrurile vor intra cât mai curând în normalitate”.

Foto: www.fcpetrolul.ro