Lista blocurilor cu bulină din Ploieşti şi Câmpina incluse în programul de consolidare

Redactia -

Lista blocurilor cu bulină din Ploieşti şi Câmpina incluse în programul de consolidare

Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene a lansat în dezbatere publică un proiect de Hotărâre a Guvernului pentru aprobarea Programului de acţiuni pe anul 2017 privind proiectarea şi execuţia lucrărilor de intervenţie pentru reducerea riscului seismic la construcţiile cu destinaţia de locuinţă multietajate, încadrate prin raport de expertiză tehnică în clasa I de risc seismic şi care prezintă pericol public

Programul de acţiuni pe anul 2017 include un număr de 87 clădiri de locuit multietajate, încadrate prin raport de expertiză tehnică în clasa I de risc seismic şi care prezintă pericol public, în vederea execuţiei lucrărilor de intervenţie şi a elaborării proiectării lucrărilor de intervenţie, din care:

– 78 clădiri de locuit multietajate renominalizate din Programul de acţiuni pe anul 2016, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 217/2016;

– 9 clădiri de locuit multietajate nominalizate de Consiliulul Judeţean Prahova şi Consiliul Judeţean Iaşi.

În ceea ce priveşte judeţul Prahova, sunt incluse în acest program un număr de 11 imobile, după cum urmează: pentru un bloc din municipiul Câmpina este programată execuţia lucrărilor de consolidare, iar pentru alte zece imobile ( 7 – Ploieşti şi 3 – Câmpina) este programată proiectarea lucrărilor de intervenţie. 

Lista imobilelor este următoarea:

Execuţie: Câmpina, blocul A6, str. Schelelor nr.3

Proiectare:
Câmpina: Str. Mihai Eminescu nr. 6;  Str. Mihai Eminescu nr. 8; Str. Mihai Eminescu nr. 10.

Ploieşti: Aleea Brebenei nr. 1, bloc 2; Şos. Nordului nr. 3, bloc 4; Şos. Nordului nr. 5, bloc 11; Şos. Nordului nr. 7, bloc 12; Str.Târnava nr. 4, bloc A4; Str.Târnava nr. 4, bloc A5; Str.Târnava bloc A2.